По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Grāmatvedības un tirdzniecības dokumentu noformēšana. Ierīces maksājumu reģistrēšanai. Darījumus apliecinoši dokumenti

Pakalpojums Uz tēmu sarakstu

Pakalpojums
Cien. grāmatveži,

vai es, būdams izpalīdzīgs cilvēks varu noslēgt līgumu ar cilvēku, kuram ir nepieciešami mani pakalpojumi, un pamatojoties uz šo līgumu izrakstīt grāmatnīcā nopirktu faktūru - rēķinu. Rēķins nepieciešams, jo to pakalpojuma saņēmējs savukārt iesniegs darbavietā un viņam segs izmaksas.

Neesmu reģistrēts kā pašnodarbināta persona, tādā gadījumā faktūrrēķinā man jānorāda personas kods?
Viinodzinja
Viinodzinja 29.05.2007 18:46
127 ziņojumi

Atbildes (9)

Diemžēl, ja Jūs neesat pašnodarbinātā persona Jums nav tiesības piestādīt rēķinus. Vienīgais ko Jūs varat izdarīt, izpalīdzēt bez dokumentiem.:-)
Sletla
Sletla 29.05.2007 18:49
13660 ziņojumi
Если вы нигде не зарегистрированы, то в том рабочем месте вас должны устроить на работу и заплатить за вас все налоги как с заработной платы.

Второй вариант - благодарность без чеков и без налогов, как кандидат в президенты учит.
Maija
Maija 29.05.2007 18:51
28223 ziņojumi
Nu ne... ja Jus gribat no saņemtās naudas ieturēt un samaksāt 25%- tad cita lieta.
Sletla
Sletla 29.05.2007 18:53
13660 ziņojumi
Žēl. Valsts spiež būt negodīgiem. Vismaz savu labo gribu es parādīju. Paldies.
Viinodzinja
Viinodzinja 29.05.2007 18:59
127 ziņojumi
Mēs to atcerēsimies!
Sletla
Sletla 29.05.2007 19:00
13660 ziņojumi
Почему заставляет. Никто не запрещает вам регистрироваться самозанятым лицом и платить самому со своих доходов налоги.

Никто не запрещает нанять вас на работу и платить за вас налоги. Даже то физическое лицо может нанять вас на работу.

А вот получать доходы, списывать расходы и не платить при этом налоги, пока честным не считается (за исключением президента).
Maija
Maija 29.05.2007 19:02
28223 ziņojumi
Reģistrēties kā pašnodarbinātai personai prasa laiku vismaz nedēļas. Man nav tik daudz laika. Gaidot, es varu zaudēt šo neieplānoto ienākumu.
Viinodzinja
Viinodzinja 29.05.2007 19:06
127 ziņojumi
Кто вам сказал про неделю. Это делается в налоговой течении 15-20 минут при наличии паспорта и договора на оказание тех услуг.

Другое дело, что потом придется бумаги туда таскать, но это уже ваша проблема. Стали самостоятельным, соблюдайте условия игры.
Maija
Maija 29.05.2007 19:11
28223 ziņojumi
Forši! Draudzene draudzenei izraksta rēķinu, lai šefs maksāLOL
Ambera
Ambera 29.05.2007 19:32
21759 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.