Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
amatpersonu pilnvaru pagarināšana Uz tēmu sarakstu
amatpersonu pilnvaru pagarināšana
sveiki!
man taads jautaajums radies shis ieveeleeshanas terminjsh ir beidzies, kas ir jaaiesniedz ur lai pilnvaras tiktu pagarinaatas?
reģ apliecība
pvn apliecība
statūti
īpašnieku pasu kopijas
amatpersonu pasu kopijas
bet kas veel ir jaaiesniedz
vai nav vajadziigs kautkaads kopsapulces lēmums par atkārtotu ievēlēšanu, ja ir tad kā tas jāraksta? jau iepriekš lielum lielais paldies par palīdzību!
Atbildes (12)
Нужен "dalibnieku sapulces protokols",это точно,а какие нужны документы Вам подскажут в UR,а легче не мучайтесь,а сходите к нотариусу,он сделает это быстро и попросит за это около 20 лат
Vai tad notāri taisa arī sapulces protokolus?8-)
www.ur.gov.lv ir visi gan aizpīldīti, gan neaizpildīti dokumentu paraugi, nav ko maksāt notāram un sēdēt rindā par tādiem sīkumiem
Amberai taisnība! Arī es iesaku to pašu.
es vairāk gribēju uzzināt tieši kā būtu jāizskatās tam sapulces protokolam
Nu sapulces protokolam ir pilnībā jāatbilst KL attiecīgajās sadaļās norādītajam pilnīgi precīzi vārds vārdā. Bez šo nodaļu neizlasīšanas nevarēsiet iztikt.Pietā UR reģistrs ļoti smalki piekasās.Pārlasiet ļooti rūpīgi un tādu ar attiecīgi taisiet protokolu.
www.likumi.lv
Komerclikums
Только сейчас (в мае) продлили право подписи,и "Dalibnieku sapulces protokols" сделал сам нотариус,и никаких очередей
не сидели с такими мелочами
Un cik protokola sagatavošana maksāja?
Если "жаба не душит"...:-D
Из-за 30 лат (это и протокол и работа)"жаба не задушила":-)
Нууу... если и протокоол и рабоотаа..............:-x
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture