Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
grāmatvedības noteikumi
Labdien!
Vai ir kādam FM 2006.gada5.janvāra kārtība Nr.1 "Finanšu ministrijas un tās padotībā esošo iestāžu grāmatvedības uzskaites kārtība" ?
Buushu loti pateiciiga, ja vareetu ieteikt, kur to mekleet vai nosuutiisiet to man, pēc adreses
helaine@inbox.lv
Ieprieksh saku paldies!
Atbildes (15)
tur it kaa skatiijos, bet neatradu
un cik dzirdeeju seminaaraa, ka no turienes tas ir iznemts, pabijis paris meeneshus un iznemts:-(
Paņemam nosaukumu, nokopējam, atveram google, ieliekam nosaukumu un meklējam!
Atrodas 2 sekundēs!
Ja tas buutu tik vienkaarshi es nejautaatu..diemzeel tur paraada ka nekas nav atrasts
Interesanti, kāpēc es atradu???
Nav rociņu - nav cepumiņu!
Nezinu, vai nu neesmu tik liela profesionaala, vai..nez ..bet nekaa...neraada mana google neko par sho teemu
Un vai juus nebuutu tik laipns , Andaz, un nenoraadiitu adresiiti, ko juusu google raada?
kas tiešāk no ša Jūs interesē
Domaaju paskatiities, seminaaraa teica,ka taads ir, un ka varot no taa nemt informaaciju nolikumu izstraadee iestaadee. Tad nu noleemu parakaaties, bet...
Paldies, Larao, par adresiiti, lai gan nav tieshi tas ko mekleeju tomeer...vareeshu uzmest aci arii kaut kam liidziigam
Tai kārtībai tagad ir Nr.36 un datums kaut kad 2006.gadabeigās (uz sitiena precīzi neatceros)
Atradu, tūlīt nosūtīšu
Jūsu pastkastīte neņem pretī
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture