Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
darba algas atšķirības starp dzimumiem..... Uz tēmu sarakstu
darba algas atšķirības starp dzimumiem.....
Mīļas kolēģes vēršos pie jums pēc palīdzības.
Var būt kāds zin, kā var atrisināt tādu problēmu ka atšķirības starp algām vīriešiem un sievietēm - par ko liecina statistika....
Būšu ļoti pateicīga, par jebkādu priekšlikumu, kas varētui mani uzvest uz pareizu domāšanu.
Atbildes (21)
Kādu tieši problēmu gribat atrisināt - uzņēmumā vai vqalstiskā mērogā c:-<
Valstiskajā!!!
Tieši par uzņēmumu nav konkrēta piemēra.
Нет таких предложений.
Различия между мужчинами и женщинами обусловлены природой и изменить это положение не в человеческих силах. Различие существует и в физической силе и в стиле мышления и по роли в обществе.
Поэтому невозможно придумать единого критерия, чтобы определить одинаковый результат труда при одинаковых трудозатратах, чтобы положить одинаковую зарплату.
Надо каждому быть на своем месте и извлекать из него наибольшую пользу, а не лезть в чужой огород.
Мужеподобные женщины, как и женоподобные мужчины - зрелище очень грустное.
Nu nezinu, nezinu.... Man laikam vecmodōga domāšana, bet man arī liekas, ka vīrietim ir jābūt ģimenes apgādniekam, līdz ar to viņam daudz jāpelna

Bet sievietei savukārt nebūtu slikti sapelnīt pašai priekš sevis, lai nav vīram neko jāprasa
Nu a bet uzņēmuma mērōgā var kaut kā......
Mjau-22
Tāds iespaids, ka mincītim nav ko darīt. Visi jautājumi "no pirksta izzīsti". Laikam vienīgā rūpe - ko vēl tādu tiem grāmatvežiem pajautāt.:-<
Da protams - maksā vienādi un viss - to es kā darba devējs saku. Kaut gan godīgi man dzīvē nav gadījies redzēt piemēru reālu, kad par vienu un to pašu darba apjomu sievietei būtu samaksāts mazāk tikai tapēc, ka viņa ir sieviete.
Inetam, paldies par atbildi.:-)
Ambera, paldies par tavu "laipnību":-S
http://www.csb.gov.lv/csp/content/?cat=251&id=2462
Ekonomiski aktīvie iedzīvotāji
http://www.csb.gov.lv/csp/content/?cat=469&id=763#
Vispārējā statistika
http://www.csb.gov.lv/csp/content/?cat=469&id=935
Vispār ja skatītos mūsu uzņēmuma statistiku, tad neredzot dzrāmos darbus un apjomus arī izskatītos, ka sievietes baigi apdalītās. Bet reāli vīrieši smagi strādā ražotnē, patiešām smagi visu dienu, bet tajās darba vietās, kur amatus ieņem sievietes darbs ir pavisam viegls un maz. Un reāli sanāk, ka vīriešu algas ir 3-4x lielākas, bet viņi taču arī tikpat reižu smagāk strādā...;-)
Mjau-22
ziņojumu: 281 01.05.2007 18:18
Ambera, paldies par tavu "laipnību"
"Jūsu":-/
Mjau-22 учится;-)
Ambera не нравится быть молодой?
Mjau-смотри по рос. сайтам,там есть такие темы.Опяь курсовая?
Tatjana5
Vienkārši nepatīk "aiz okeāna pieklājība"
на форумах это впорядке вещей,
то что здесь выкают мне вначале было очень дико;-)
По форумам не гуляю, пыталась почитать - не понравилось, наверное слишком большая ВГК-зависимость
Ну я по форумам особо не ходок, но на 3 форумах на которых я "тусуюсь" обращаются на Вы.
Я тоже не особый спец, но на форуме сайта
dancesport.ruобращаются на "Вы".
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture