По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Darba likumdošana, darba attiecības. Darba drošība.

Komandējums Uz tēmu sarakstu

Komandējums
Darbinieks ir nosūtīts komandējumā, lai nodrošinātu saimniecisko darbību (transporta pakalpojuma uzņēmums) uz ES valstīm. Darba devējs pārskaita darbiniekam avansu. ES valstīs darbinieks veic dažādus maksājumus ar "Roitex" karti, gan par skaidru naudu. Grāmatvedībā darījumu aprēķināju, ņemot pēc tā datuma, vadoties pēc Latvijas bankas, bet darbinieks ES valstīs ir samaksājis vairāk vai mazāk. Jautājums - grāmatvedībā man atspoguļot abas summa -pēc Latvijas bankas un iztērētā un tad būs jāliek uz kursu svāstībām, vai es pareizi domāju, vai ir ārī citi viedokļi. Paldies!
Sausene
Sausene 25.04.2007 09:35
820 ziņojumi

Atbildes (2)

Я считаю по курсу банка Латвии. Можно и курсовую разницу посчитать, если очень хочется.
Albina
Albina 25.04.2007 09:41
64891 ziņojums
grāmatvedībā man atspoguļot abas summa -pēc Latvijas bankas un iztērētā un tad būs jāliek uz kursu svāstībām,

interesanti, kā gan tas izskatīsies?
Larao
Larao 25.04.2007 09:44
6767 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.