По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Grāmatvedības un tirdzniecības dokumentu noformēšana. Ierīces maksājumu reģistrēšanai. Darījumus apliecinoši dokumenti

avansa rēķins Uz tēmu sarakstu

avansa rēķins
Vai avansa rēķinā varu uzrādīt pilnu summu, bet piezīmēs norādīt, ka jāapmaksā 20% no kopējās summas un atlikušo summu samaksāt pēc preču piegādes ? Dokumenta virsraksts ir avansa rēķins.
Bellita
Bellita 19.04.2007 09:56
92 ziņojumi

Atbildes (4)

Я обычно указываю полную сумму,а потом указываю сумму которую хочет платить заказчик 20%,30%,50%:-)
Gravchik
Gravchik 19.04.2007 09:59
6091 ziņojums
Var uzrādīt tā kā tu raksti, bet var arī norādīt avansa rēķinā tikai avansa summu, bet pavadzīmē norād apilnu summu. Es avansa rēķinā lieku tikai avansā maksājamo summu
Princesite
Princesite 19.04.2007 10:03
49 ziņojumi
BET KA JUS TO VISU KOTEJAT?? man shitads darbs stav priekshaa tagad mekleju info kaa ar konteshanaam ja man ir 2 avansa reķini 100 Ls un 100 Ls un pectam pavadziime par 300 Ls (no kuriem 200 jau nomaksati un 100 cilveks apmaksa pie PPR sanemsanas) .:-<
Honee
Honee 19.04.2007 17:29
61 ziņojums
jau atradu
Honee
Honee 19.04.2007 18:31
61 ziņojums

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.