Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Darba likumdošana, darba attiecības. Darba drošība.
Nodokļu grāmatiņa. Uz tēmu sarakstu
Atbildes (15)
Bet nodokļu grāmatiņu Jūs taču atdosiet

Larao 17.04.2007 10:41
6767 ziņojumi
6767 ziņojumi
Ja nodoklu graamatina aiziet darbiniekam uz citu darba vietu un taa nepaliek Juusu uzneemumaa,tad graamatina jaatdot aizpildiita, liidz peedejam meenesi,kad vinshs pie Jums straadaaja ar nodoklu graamatinu.

Inceles 17.04.2007 10:44
533 ziņojumi
533 ziņojumi
Atdošu, bet es viņam rēķināšu algu arī turpmāk, vot nesaprotu man tagad rakstīt iekšā par šo periodu vai nē, to algu kas aprēķināta?
Algas nodokļu grāmatiņā ieraksta to periodu, par kuru Jūsu uzņēmumā darbiniekam piemēroja neapiekamo minimumu tālāk Jūs aprēķiniet algu bez minimuma un viss

Larao 17.04.2007 10:47
6767 ziņojumi
6767 ziņojumi
Nodokļu grāmatiņa nav darba grāmatiņa, nejauciet.
Nod.grāmatiņa kamēr tā pie jums dod tiesības adrbiniekam uz nodokļu atvieglojumiem.
Nod.grāmatiņa kamēr tā pie jums dod tiesības adrbiniekam uz nodokļu atvieglojumiem.

Sibylla 17.04.2007 10:52
1499 ziņojumi
1499 ziņojumi
Algas nodokļi grāmatiņā ieraksti krājas tikai no vienas darba vietas. Ja pie Jums nav nodokļu grāmatiņas, tad nav arī kur ierakstīt.

Lidijadzene 17.04.2007 10:53
275 ziņojumi
275 ziņojumi
Nu bet bija pie manis tā grāmatiņa, bet cilvēks aizgāja uz citu darbu ar grāmatiņu strādāt, bet pie mums paliek uz stundu likmi, mēs viņu neatlaižam!!!
nu ja tā, tad nekas nemainās, viss paliek pa vecam

Larao 17.04.2007 10:59
6767 ziņojumi
6767 ziņojumi
Ja grāmatiņa paliek pie Jums

Larao 17.04.2007 10:59
6767 ziņojumi
6767 ziņojumi
nu, bet lai raxta iesniegumu, ka vēlas izņemt savu nodokļu grāmatiņu ar X datumu, jūs viānm izsniedzat aizpildītu par periodu, kas atzīmēts jūsu nodokļu grātiņu reģistrācijas žurnālā, darbinieks paraxtās par saņemšanau un maksā pilnu nodokļu summu par nopelnīto jūsu uzņēmumā:-D

Sibylla 17.04.2007 11:01
1499 ziņojumi
1499 ziņojumi
Nē, laikam ne tā uzrakstīju, grāmatiņu viņš ņem līdzi un es jau ierakstīju algu par šo periodu.Vienkārši ne vienmēr cilvēks strādā vienā darba vietā, piedāvāja labāku darbu, bet pie mums viņš palika piehaltūrēt.
Paldies.
Paldies.
Sibylla.
Jā tā arī izdarīju, vienkārši apjuku,vai man tanī nodokļu grāmatā jāraksta, vai nē, jo cilvēks paliek strādāt arī pie mums.
Jā tā arī izdarīju, vienkārši apjuku,vai man tanī nodokļu grāmatā jāraksta, vai nē, jo cilvēks paliek strādāt arī pie mums.

Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt