Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Cik varetu maksat???
cik varetu maksat gada parskats uznemumam kuram reali nekada saimnieciska darbiba nav, bet drosi vien ta pat bilance jau kaut kas paradisies, piemeram, pamatkapitals.
Padalietes noslepuma!!!
Atbildes (9)
Var būt no 80 Ls līdz 200.
tik daudz??? vins man nemuzam tik daudz nemaksas!!!
Ja ir pamatkapitals, tad arī ir aktīvi.
Я думаю, если там только уставной капитал и. может быть, банковские комиссии, то и 50 за глаза хватит - на один вечер работы. Надо смотреть, что стоит за этим "reali nekada saimnieciska darbiba nav". У начальства всегда saimnieciska darbiba nav, и вообще бухгалтеру платить не за что. Нужно документы смотреть.
vinam bijusi gramatvede pateica ka tu vispar nekada darba nav, 5 minutes un viss tadel baidos augtu jautat, bet es jau neesmu želsirdiga masa:)
Ну 50 латов за 5 минут работы Вам хватит? Тогда вперёд! А почему bijusi gramatvede баланс сама не сделала, если за 5 минут?
Я вот тоже думаю, что бывший бухгалтер сама может за 5 минут сделать. Я лично за пять минут с чужими начальными остатками не разберусь. Да еще и все формы заполнить!
Arī mans viedoklis ir 50-60 Ls, jo patērētais laiks un darbs maksā(mums katram ir sava pašizmaksa) viss atkarīgs ,cik varam atļauties daudz laika veltīt;-)
Minimālā alga m;usu valstī ir 120 lati un vismaz tik arī jāsamaksā! Tie ir 10 lati mēnesī, vai tad tas ir daudz???
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture