По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Dažādi neklasificēti jautājumi

pienjemt preci atpakalj noliktavaa Uz tēmu sarakstu

pienjemt preci atpakalj noliktavaa
man ir iestaajies kaut kaads marasms, riit naak revidents un es te chekoju noliktavu - vienvaardsakot, tad kad pagaajushogad ieviesa vid numurus ppr, tad kaadas 6 reizes prece no noliktavas(programmaa) ir nonjemta 2 reizes, taapeec noliktavaa dazhi artikuli ar ""-"ziimi, es to preci tagad sanjemu atpakalj noliktavaa, bet kaadu cenu man vajag rakstiit, to kas tajos reekjinos par ko it kaaa 2 reiz esam paardevushi jeb kaadu citu?

jau ieprieksh paldies
Pegazs
Pegazs 11.04.2007 21:29
226 ziņojumi

Atbildes (2)

Не понял, что значит "nonjemta 2 reizes". Если это сбой в программе, то пишите бухсправку и сторнируйте проводки.

На деле минусом товар в принципе быть не может и никакой некладной это не возвращается.
Maija
Maija 11.04.2007 23:25
28223 ziņojumi
"ir nonjemta 2 reizes" - плохо, если программа позволяет это сделать. Можете 1 раз удалить просто (аннулировать накладную)? Тогда не нужно никаких возвратов.
Makssoft
Makssoft 12.04.2007 07:52
24122 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.