Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Dažādi neklasificēti jautājumi
apgādājamie Uz tēmu sarakstu

Villnis5 11.04.2007 00:39
43 ziņojumi
43 ziņojumi
Atbildes (8)
Par to jau ir jāatbild pašam darbiniekam, ja apgādājamais ir zaudējis statusu un darbinieks nav viņu noņēmis

Princesite 11.04.2007 08:07
49 ziņojumi
49 ziņojumi
Подскажите, что указывает СГД в налоговой книжке, когда ставит иждивенца и какую запись делает в случае его снятия?
Nu tā arī raksta visu kas pēc grāmatiņas ailēm pienākas. Paņemiet atveriet grāmatiņu un apskatieties:-)
Да я работаю бухом на большом предприятии и веду учет материалов, а с зарплатой вообще не работаю. Поэтому просто интересно
Paldies. Man jau likās, ka esmu baigi atpalicis, domāju, ka visi internetā atrod šo informāciju. Internetā esmu galīgs iesācējs. Pēc kādas adreses būtu jāmeklē PVN maksātāju reģistrs? Mums pa PVN līniju dažreiz ir bijušas problēmas ar piemājas un zemnieku saimniecībām. Viņi bieži uzskata, ka piereģistrējoties par nodokļu maksātāju automātiski kļūst par PVN maksātāju un ļoti skaisti paši reģistrācijas numuram priekšā pieliek LV.

Villnis5 11.04.2007 23:34
43 ziņojumi
43 ziņojumi
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt