По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Darba likumdošana, darba attiecības. Darba drošība.

Ārprāc DARBA LĪGUMS :( Uz tēmu sarakstu

Ārprāc DARBA LĪGUMS :(
Tikai tagad pārlasu rūpīgāk ko esmu parakstījusi. Lieta tāda, ka iestājos jaunā darbā, bet jau tagad skaidri zinu, ka iešu prom tiklīdz būs kur. Resp.uzņ.vadībai slikta slava saka, ka tiem kas iet prom neizmaksā naudu utt. Tagad skatos DARBA LĪGUMU tur tādi DL punkti, piem. 79 un 80 esmu parakstījusi ka dodu tiesības ieturēt no algas zaudējumu summam utt..., neizmaksāt man naudu vispār:(((

Reāli jau es te 2 nedēļas strādāju, konfliktu nav bijis utt.. nekādus zaudējumus pat iedomāties nevaru bet ja nu kas ko es tagad vispār varu darīt?

Vienīgais kas nāk prātā, kap ielikums Nr.3 - amata apraksts kurā arī protams būtu pienākumu apraksts man nav iedots vēl joprojām tad sanāk, ka strādāju pat nesaprotot savus pienākumus tātad ko man var pārmest - ne jau pienākumu nepildīšanu ja tā loģiski spriež vai ne?

Tā ir dzīvē.... ātrumā pat nepaskatās ko paraksta:(((
Rumbinja
Rumbinja 25.03.2007 17:21
1000 ziņojumi

Atbildes (6)

Ja darba līgums ir pretrunā ar Darba likumu, tad šie līguma punkti, kuri pasliktina darbinieka stāvokli nav spēkā.Tas tā - mierinājumam.
Inm
Inm 25.03.2007 17:29
197 ziņojumi
"tādi DL punkti, piem. 79 un 80 esmu parakstījusi ka dodu tiesības ieturēt no algas zaudējumu summam utt..., neizmaksāt man naudu vispār"

Jālasa vēlreiz uzmanīgi tie paši panti. Ja esat parakstījusi Darba līgumu, tas nenozīmē, ka esat parakstījusi sev spriedumu. No Jums var ieturēt tikai konkrētu summu par konkrētu zaudējumu tikai tad, ja esat devusi savu rakstisku piekrisšanu katrā atsevišķā gadījumā
Ambera
Ambera 25.03.2007 17:43
21759 ziņojumi
Tur jau ta lieta ka ligumam ir 3 pielikumi - par mater.atbildibu par darba algas izmaksu un amata apraksts. Luk saja pielikuma Nr. 2 ari minets ka ar so- parakstot ligumu un pielikumu es DODU RAKSTISKU PIEKRISANU ieturejumiem saskana ar 79 un 80 pantu.:(
Rumbinja
Rumbinja 25.03.2007 18:43
1000 ziņojumi
Jālasa vēlreiz uzmanīgi tie paši panti.
Ambera
Ambera 25.03.2007 20:07
21759 ziņojumi
В трудовом договоре не может быть предусмотрено согласие "вообще" "на любой случай" делать удержания, Удержания делаются только в конкретном случае и в каждом конкретном случае должно быть дано конкретное согласие работника,
Jfl
Jfl 25.03.2007 20:20
7767 ziņojumi
Но при таких приложениях к договорам и, правда, надо подумать еще оставаться ли...
Irena22
Irena22 25.03.2007 20:56
42998 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.