Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Par grāmatvežu firmām
Labdien!
Varbūt varat ieteikt kādas firmas, kas sniedz grāmatvedības pakalpojumus, un dokumentus varētu ierasties kārtot mūsu birojā?
Par samaksu drosi vien neko nevarēsiet pateikt.
Mūsu birojs atrodas Rīgā, līdz šim gramatvedis pie mums ieradās 1x nedēļā - darba nav īpaši daudz.
Atbildes (126)
Jums visdrīzāk jāmeklē un jāslēdz līgums ar pašnodarbināto personu , kura kārto grāmatvedību.Jo gr.firmascik zinu nevisai savus grāmatvežus sūta uz vietām.Bet viss jau var būt.Nu par samaksu Jūs varēsiet pateikt:-)
Nu un kam Jums grāmatvežu firma, ja dokumentu nav pārāk daudz.Grāmatvedis būtu pašā laikā, un lētāk arī sanāks.:-)
Nu mūsu bosam šobrīd šī ideja neliek mieru, ka vajag tieši grāmatvežu firmu.
Esmu jau apzvanījusi kādas 10 firmas, bet lielākā daļa tiešām nesūta savus grāmatvežus ārpus sava kantora. Par samaksu arī grūti viņiem kaut ko pateikt, jo tas ir no daudz kā atkarīgs - cik daudz dokumentu un kas tur vēl...
Vienmēr esmu uzskatījusi , ka grāmatvedis firmā ir daudz labāk kā gr.firma.Pašu grāmatvedis vienmēr ar lielāku RŪPĪBU kārto grāmatvedību , bet firmai tādu ir daudz un neatliek laika iedziļināties uzņēmuma problēmās.
Pameklējiet meklētājā, bija daudz diskusiju par šo tēmu.
Man arī nelāga pieredze ar firmām - aizgāja, neko no dokumentiem neatstāja - pat ne virsgrāmatu!
Nu lūk - tikko uzzināju, ka "Latvijas Grāmatvedības Centrs" var sūtīt grāmatvežus pie klienta. Samaksu gan nosauca mistisku - 450Ls!!! Par ierašanos 1x nedēļā!
Tiešām tik dārgi sanāk?
Так вы ж хотите с доставкой на дом!
Nu labi, cerams, ka mans boss aplauzīsies ar šo savu ideju...
es stradaju maza gramatvedibas uznemuma, un esmu gatava ari izbraukt uz darbu pie jums, ja nu vajag. 26161846
Njaaa, Pazvaniet man pirmdien 7795227. Var būt manai firmai būs iespēja apkalpot Jūsu firmu.
Njaaa, Pazvaniet man pirmdien 7795227. Var būt manai firmai būs iespēja apkalpot Jūsu firmu.
Если бы вы указали район, в котором обитаете, вам было бы легче искать бухгалтера
skazu prjamo, nasa firma beret ne dorogo i viezzaem na firmu-zakazcika, nicego strasnogo v etom net. zvonite v ljuboe vremja!o kacestve raboti nikto ne zalovalja, s VI-om vsjo v porjadke, t.k. sami rabotali v audite VID-a, znaem sto kak i kuda!
29790744:-/
"sami rabotali v audite VID-a" - Вы всерьёз полагаете, что это показатель качества?
voobse-to dumaju, sto eto ne ploho, esli kogda-to kto-to rabotal tam, t.k. celovek rassmatrivaet situaciju kak so storoni VID auditora, znaja "podvodnie kamni", tak i so storoni buhgaltera.u nejo, kstati, staz 15let, poetomu ona porabotala ne tolko s bomzatskimi direktorami-nevidimkami, no i s normalnimi firmami i davolno taki izvestnie firmi i ljudej rabotala, proverjala ih, poetomu ja ocenj cenju ejo mnenije!da, i pocti vse audita parskati palika speka....
konecno ze, ja slisala i povidala "VID auditorov".... gde-to Vi pravi, no ne na 100%! nelzja suditj po odnomu bestolkovomu celoveku!
Я и не утверждаю, что на 100%. Просто в последнее время....:-x
v poslednee vremja v VID-e prosto "karaul" tvoritsja, ljudej ne hvataet, zarplata mizernaja, a zaprosi ahovie, poetomu ljudi uhodjat, kto posmelee, a te, komu do pensii cutj ostalosj esjo sidjat, gde-to mozet i pravilno delajut.Vsehsilnee tak nazivaemaja "staraja gvardija", s molodih malij spros!
Nekas nav labāks, kā pašiem savs grāmatvedis! Kas atnāk kaut uz vienu dienu nedēļā!
Verdi, а Вы с русскоговорящими заказчиками тоже латинским шрифтом переписку ведете? Я не считаю это хорошим сервисом.
Njaaa, если бы Вы оставили майл, не пришлось бы вести перепику прямо здесь.
У меня только одно условие -я работаю на своей программе (Аккор). Хотите на Вашем компьютере, хотите -приеду со своим портативным. Местонахождение в пределах Риги и Рижского района значения не имеет.
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture