Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Dažādi neklasificēti jautājumi
nodokļu izdrukas Uz tēmu sarakstu

Sibylla 21.03.2007 13:11
1499 ziņojumi
1499 ziņojumi
Atbildes (22)
man pēdējās reizes it kā neņēma pilnvaru, tikai iesniegumu.

Sibylla 21.03.2007 13:14
1499 ziņojumi
1499 ziņojumi
Пилнвару не берут, смотрят-отдают обратно.
Если получает лицо, имеющее право подписи, то доверенность не нужна.
Нужен документ, удостоверяющий личность.
Если получает лицо, имеющее право подписи, то доверенность не нужна.
Нужен документ, удостоверяющий личность.
nuja, šefs pazuda:-@

Sibylla 21.03.2007 13:26
1499 ziņojumi
1499 ziņojumi
Kā kurā VID nodaļā. No manis pilnvaru paņēma (VID Rīgas rajona nodaļa)un piešuva. Varbūt "apaļajā lietā", to gan nemācēšu teikt.
Ja VIDā ir iesniegta pilnvara uz noteiktām darbībām uz konkrētu periodu, tad otrreiz tā nav jānes

Larao 21.03.2007 14:16
6767 ziņojumi
6767 ziņojumi
Larao
Jā, pilnvarā bija termiņš - līdz gada beigām.
Parasti jau pilnvarās uzrāda termiņu, izņemot vienreizējās.
Kādu laiku man tās izdrukas deva tāpat "pa draugam", bet vienu dienu teica, lai prototies kaunu un lai atnesot pilnvaru, ko arī izdarīju.
Jā, pilnvarā bija termiņš - līdz gada beigām.
Parasti jau pilnvarās uzrāda termiņu, izņemot vienreizējās.
Kādu laiku man tās izdrukas deva tāpat "pa draugam", bet vienu dienu teica, lai prototies kaunu un lai atnesot pilnvaru, ko arī izdarīju.

Nu tā jau ir, bet ja nu nav slinkums rakstīt katru reizi, tad rakstīt jau var, pat katru atskaiti iesniegt var ar pilnvaru

Larao 21.03.2007 14:20
6767 ziņojumi
6767 ziņojumi
Larao
Ja paklausītu Cleo, vajadzētu arī pilnvaru, kas pilnvaro iesniegt pilnvaru, lai varētu iesniegt atskaiti.
Ceru, ka Cleo neņems ļaunā, jo tas ir tikai draudzīgs šaržs, kas balstīts uz to, ka viņai ir daudz un dažādas metodikas, tajā skaitā Metodiku izstrādāšanas metodika...
Cleo - ir pavasara pirmā diena, palūgšu neapvainoties!
Ja paklausītu Cleo, vajadzētu arī pilnvaru, kas pilnvaro iesniegt pilnvaru, lai varētu iesniegt atskaiti.
Ceru, ka Cleo neņems ļaunā, jo tas ir tikai draudzīgs šaržs, kas balstīts uz to, ka viņai ir daudz un dažādas metodikas, tajā skaitā Metodiku izstrādāšanas metodika...
Cleo - ir pavasara pirmā diena, palūgšu neapvainoties!

Aivars007
bet vienīgi ir tas, ka pēc dabas esmu liels sliņķis, un centīšos nedarīt to ko var nedarīt
bet vienīgi ir tas, ka pēc dabas esmu liels sliņķis, un centīšos nedarīt to ko var nedarīt

Larao 21.03.2007 14:27
6767 ziņojumi
6767 ziņojumi
cik tur darba pilnvaru izdrukāt, nomainīt tikai datumus, tad jau līdz vidama aiziet ir lielāx darbs:-D

Sibylla 21.03.2007 15:01
1499 ziņojumi
1499 ziņojumi
Мне дали сегодня без доверенности по заявлению с подписью директора и печатью. Надеюсь в последний раз, следующие будем брать через EDS.
Мне дают и без доверенности и без печати.

080808 21.03.2007 20:31
1582 ziņojumi
1582 ziņojumi
В Земгальской оформила доверенность до конца года- ввели в компьютер, теперь дают, даже паспорта не спрашивают.
Вообще, конечно, "тайны Мадридского двора" - отчеты делать и сдавать бухгалтер может, т.е. руководство ему доверяет, налоги перечислять может, а выписку взять - шпиён, наверное. Бред какой-то!
Centra VID pilnvaru vienkārši ievadīja datorā un jāuzrād pers.apliec.dok-ts Viss.
Prosto i so vkusom - nekādas problemas nerodas
Prosto i so vkusom - nekādas problemas nerodas
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt