Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Dažādi neklasificēti jautājumi
Gada ienākumu deklarācija Uz tēmu sarakstu

Vita1976 21.03.2007 09:00
18 ziņojumi
18 ziņojumi
Atbildes (37)
Martinas
Man ir aizdomas, ka Vita pati nesaprot...
Nepūlieties arī Jūs saprast, citādi arī Jums būs jādzer nomierinoša tēja...
Man ir aizdomas, ka Vita pati nesaprot...
Nepūlieties arī Jūs saprast, citādi arī Jums būs jādzer nomierinoša tēja...

Personīgā īpašumā..

Vita1976 21.03.2007 09:59
18 ziņojumi
18 ziņojumi
И вот придет такое "чудо" на семинар, и все, конечно, поймет с первого раза и на всю оставшуюся жизнь...
А потом, конечно, все "козлы", а самый главный козел, это тот, кто объяснял и все это делал через жООО...
Пардон, естесссств...
А потом, конечно, все "козлы", а самый главный козел, это тот, кто объяснял и все это делал через жООО...
Пардон, естесссств...
Прстите, за 5 коп, но Вита, Вы считаете что у людям делать нечего, чтобы выуживать у Вас в час по чайной ложке?В конце концов, если хотите получить помощь, надо уважительно относится к людям и нормально задавать вопросы.

080808 21.03.2007 10:01
1582 ziņojumi
1582 ziņojumi
Martinas
Gan jau tiks Jums sagādāta arī vispārējā narkoze...
Šajā forumā lietotāji daudz ko spēj, manuprāt, ne tikai to vien...
Gan jau tiks Jums sagādāta arī vispārējā narkoze...
Šajā forumā lietotāji daudz ko spēj, manuprāt, ne tikai to vien...

Vita1976, tātad 1.pielikumskā es aprakstīju. Cik es saprotu, Z/S būs atsevišķa deklarācija, bet fiziskai personai - atsevišķa.
Mu-maija
Ir gan jāuzrāda izdevumi. Ja Jūs esiet "vienkāršā" fiziskā persona, tad D1 Jums ir jāuzrāda arī izdevumi, kas saistīti ar ieņēmuma gūšanu tur pat D1 (labajā pusē, jo savadāk D izveidosies apliekamā starpība).
Ir gan jāuzrāda izdevumi. Ja Jūs esiet "vienkāršā" fiziskā persona, tad D1 Jums ir jāuzrāda arī izdevumi, kas saistīti ar ieņēmuma gūšanu tur pat D1 (labajā pusē, jo savadāk D izveidosies apliekamā starpība).
Aivars007? Paldiesiņs par pamacību ( общий наркоз = vispārējā narkoze, nevis "kopējā narkoze") . Noderēs.

Martinas
Ne par ko. Mūžu dzīvo, mūžu mācies...
Tālāk nerakstīšu šo teicienu (lai nejauši neapvainotu, nevar zināt, kā ar humora izpratni)...
Ne par ko. Mūžu dzīvo, mūžu mācies...
Tālāk nerakstīšu šo teicienu (lai nejauši neapvainotu, nevar zināt, kā ar humora izpratni)...

?

080808 21.03.2007 10:22
1582 ziņojumi
1582 ziņojumi
Aivars007
Kas vīrietim domas-sievietei iedomas
Kas vīrietim domas-sievietei iedomas

Dacents 21.03.2007 23:00
55 ziņojumi
55 ziņojumi
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts