По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Darba likumdošana, darba attiecības. Darba drošība.

работник Российский гражданин Uz tēmu sarakstu

работник Российский гражданин
поделитесь опытом как правильно принять на работу Российского гражданина.Где его регистрировать,брать разрешение на работу и какие налоги по з/пл. Спасибо.
Michel
Michel 19.03.2007 11:52
nav ziņojumu

Atbildes (6)

'Man ir darbinieks, kas ir Krievijas pilsonis, viņam ir darba atļauja un nodokļu grāmatiņa, bet kur viņš to saņēma nezinu, pasē ir vīza ar darba tiesībām to izdod Krievijas vēstniecībā
Larao
Larao 19.03.2007 12:38
6767 ziņojumi
to Larao

А Вы уверены, что это виза?

Вид на жительство (uzturēšanas atļauja) внешне выглядит очень похоже. Паспорта российским гражданам российское посольство выдает, как мне кажется, только имеющим вид на жительство в Латвии.
Julip
Julip 19.03.2007 12:56
187 ziņojumi
varbūt tā ar ir bet uz mani kā grāmatvedi tas neattiecās, jo pats darbinieks visas formalitātes nokārtoja, bet man atnesa visus dokumentus.
Larao
Larao 19.03.2007 13:00
6767 ziņojumi
ну в принципе да;-)

Налоговая книжка есть.

А персональный код у него есть?

Если есть - то он ровно такой же резидент, как и все остальные работники.
Julip
Julip 19.03.2007 13:04
187 ziņojumi
Pag, pag bet kā tad tur bija ar to divkāršo statistikas vid.rūpn.algu , apmēram 450,- Ls kas bija kā minimums jāmaksā ne ES nerezidentiem ja nodarbina?
Ilma
Ilma 19.03.2007 14:19
30495 ziņojumi
Ilma

так если есть вид на жительство - то он уже резидент, потому и спрашивала есть ли, а вот если нет - то так, как Вы говорите. ИМХО.
Julip
Julip 19.03.2007 16:12
187 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.