По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Dažādi neklasificēti jautājumi

komandejums uz Havaju salam? Uz tēmu sarakstu

komandejums uz Havaju salam?
prieksnieks brauc uz havaju salam un grib lai to noforme ka komandejumu, vai ta var darit??? un ja ja, tad kadi dokumenti un vis parejais janoforme??? tas ari ir pirmais komandejums.
Vitaminsk
Vitaminsk 15.03.2007 19:21
13 ziņojumi

Atbildes (9)

Ja priekšnieks grib brauk,. loai brauc, bet jā grib brauk komandejuma, vinam ir jauzraksta rīkojumu par komandejumu, kur janorad ko viņš tur daris kadus saimnieciskus jautajumus tur rīsinas.:-P
Februaris
Februaris 15.03.2007 19:28
3562 ziņojumi
es vinam teicu ka vajag iemeslu kadel uz turieni brauc- vinam iemesls- kontaktu dibinasana, bet vai tomer nevajag kaut ko konkretaku??? VIDam tas liktos loti aizdomigi, ne?
Vitaminsk
Vitaminsk 15.03.2007 19:36
13 ziņojumi
Точно айздомиги.

Ну это проблема начальника потом объясняться, что за контакты он там дибинал и с кем. Вы же с ним не едете. Откуда вам знать.
Maija
Maija 15.03.2007 19:38
28223 ziņojumi
Командировка шефа на Гавайи - это ещё пол-беды. Вторая половина возникнет, когда выяснится, что надо оформлять также и на девушку, которая у вас не работает
Kel
Kel 15.03.2007 19:40
12066 ziņojumi
mana gramatvedes pieredze vel ir maza, tadel macos, bet vai vida kad uzdos jautajumus par komandejumu nevajadzes man kaut ko stastit un dzejot??? tad reali sanak ka no manis tiek prasits noformet tikai komandejumu, un ko vins tur tada vairs nav man problema?
Vitaminsk
Vitaminsk 15.03.2007 19:56
13 ziņojumi
Зачем вам это. Вы там клоуном нанимались или бухом?

Да и песен ВИД может не послушать. Они имеют право оценивать сделки по экономической сути. Вот шеф про суть пусть и поет. Ваше дело рикоюмс принять и авансовый отчет заграматать.
Maija
Maija 15.03.2007 19:59
28223 ziņojumi
Pasakiet savam šefam, ka atgriežoties no komandējuma viņam būs jāuzraksta komandējuma atskaite! T.i., ko darīja, ko izdarīja, ar ko tikās, ko nodibināja....
Andaz
Andaz 16.03.2007 16:50
27897 ziņojumi
Причем на одном из семинаров по командировкам, слушала мнение, что писать цель поездки -"поиск контакта" нельзя. Надо писать: "Встреча с представителем фирмы "Олл Гудвилл ин Оффшор" с целью возможности заключения договора на поставку резиновой продукции в Латвию. И пусть отчитывается о поездке.LOL
Julijatim
Julijatim 16.03.2007 22:26
8799 ziņojumi
"Встреча с представителями диких гавайских племён на предмет возможности съедения конкурентов. Список племён и конкурентов прилагается."
Martinas
Martinas 17.03.2007 08:48
38532 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.