Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Dažādi neklasificēti jautājumi
Сдача квартиры в аренду Uz tēmu sarakstu
Atbildes (10)
официально нигде ничего не показывается
наверное необходимо все сделать официально - наверное надо,а может и надо.Это должен решить владелец квартир.;-)
наверное необходимо все сделать официально - наверное надо,а может и надо.Это должен решить владелец квартир.;-)
Jā tas tiesa, ja naudu iemaksā kontā tad vēl kāds var pārbaudīt un konststēt ieņēmumus, bet ja no rokas - rokā abas fiziskas persoas tad neviens visdrīzāk neko nevar uzzināt8-)
вот владелец и интересуется как это всё правильно оформить и нужно ли будет платить налоги на эти доп.доходы?
Если оформить все правильно, то нужно будет платить налоги на эти доп.доходы! А как же иначе,об этом все прописано в Законе о ПНН + првила.Пусть Ваш владелец почитает на досуге, а заодно и Закон о Налогах и пошлинах.
Только все оформив официально владелец чтобы не уменьшить доходы,должен будет увеличить арендную плату,а это решение в одностороннем порядке не принимается.;-)
Ja naudiņu maksā no rokas rokā tad nevajag ķert kreņķi par VID ,bet par izlikšanas kārtību no dzīvokļa ,ja vēl jaunā māmiņa un līgums pie kaktu jurista rakstīts .

Taisnikrietnais2 17.03.2007 14:52
26 ziņojumi
26 ziņojumi
juridiskas personas telpas nomā - fiziskas īrē.:-D

Taisnikrietnais2 17.03.2007 14:54
26 ziņojumi
26 ziņojumi
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt