Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Dažādi neklasificēti jautājumi
Nolietojums Uz tēmu sarakstu

Lvl 07.03.2007 19:44
186 ziņojumi
186 ziņojumi
Atbildes (33)
mmmm....
.....un es domāju, ka uzzināšu, ko jaunu par nolietojumu jahtai......
.....un es domāju, ka uzzināšu, ko jaunu par nolietojumu jahtai......

Dimma 08.03.2007 11:50
1727 ziņojumi
1727 ziņojumi
Komunālajā dzīvoklī vannā noslīkst cilvēks.
Ierodas policija, iztaujā komunālā dzīvokļa kaimiņus - kā tas tā var būt, cilvēks noslīcis, vai tad jūs neviens neko nedzirdējāt, vai tad viņš nesauca palīgā?
Atbilde: Protams, ka dzirdējām, ka klaigāja "Man slikti, man slikti!"
Bet neviens jau tam nepievērsa uzmanību - a kuram tad tagad nav slikti! Kuram ir labi?
Ierodas policija, iztaujā komunālā dzīvokļa kaimiņus - kā tas tā var būt, cilvēks noslīcis, vai tad jūs neviens neko nedzirdējāt, vai tad viņš nesauca palīgā?
Atbilde: Protams, ka dzirdējām, ka klaigāja "Man slikti, man slikti!"
Bet neviens jau tam nepievērsa uzmanību - a kuram tad tagad nav slikti! Kuram ir labi?

Es pārdomāju - ar Anduz kopā nekur vairs nebraukšu, jo kādā citā diskusijā viņa mani nosauca par ļaundari...
:'(
:'(
No studentu viedokļa - ļaundaris. Bet uz mani tas neattiecas! es visus eksāmenus nokārtoju, urrā!
Esmu labā...
Paņemšu desmaizes un ķilavmaizes, lai jahtā ir ko iekost!
Esmu labā...

Paņemšu desmaizes un ķilavmaizes, lai jahtā ir ko iekost!

Paldies par joku (par komunālo dzīvokli) 
Jahtas vēl nav, bet, ja nu kas.....

Jahtas vēl nav, bet, ja nu kas.....

Dimma 08.03.2007 12:31
1727 ziņojumi
1727 ziņojumi
Tikai atrodiet vismaz 5 grāmatvežus, kuri ir izgudrojuši kādu citu likmi finanšu nolietojumam.
А их ни одного не должно быть. Не бухгалтерское это дело. Для этого главные инженеры, главные технологи, экономисты и прочие специалисты имеются, которые могут определить техническое состояние, предполагаемую интенсивность использования, предполагаемые планы технического первооружения производства и сталбыть срок полезного использования.
А буха задача только процентики посчитать да заграматать.
А их ни одного не должно быть. Не бухгалтерское это дело. Для этого главные инженеры, главные технологи, экономисты и прочие специалисты имеются, которые могут определить техническое состояние, предполагаемую интенсивность использования, предполагаемые планы технического первооружения производства и сталбыть срок полезного использования.
А буха задача только процентики посчитать да заграматать.
Tikai atrodiet vismaz 5 grāmatvežus, kuri ir izgudrojuši kādu citu likmi finanšu nolietojumam.
Неправда, Айвар. Сколько не езжу по фирмам, вижу, что очень многие бухи рассчитывают фин. износ на столько лет, на скольно считает нужным их руководство. А не только 20 и 35%
Неправда, Айвар. Сколько не езжу по фирмам, вижу, что очень многие бухи рассчитывают фин. износ на столько лет, на скольно считает нужным их руководство. А не только 20 и 35%

И даже большее количество фирм использует экзотические ставки процентов в финансовом учёте, чем стандартные 20 и 35%.
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt