По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Dažādi neklasificēti jautājumi

lai tik driz nepazud parole sai saita Uz tēmu sarakstu

lai tik driz nepazud parole sai saita
negribu atstat atmina savu loginu uz datora.

BET

visu dienu "karajos" vgk saita, lai ik pa laicinam paskatitos, kas jauns Foruma. Un regulari vgk ir aizmirsis, ka ta esmu es, kas ielogojos, javada logins no jauna - nu tas tacu ir tik kaitinoshi, nekur citur nav tik "arkartiga drosiba", iznemot bankas - ka to noverst? varbut ir tomer kadi uzstadijumi presoniskie, kur to katrs var noregulet?
Saulite777
Saulite777 07.03.2007 16:12
224 ziņojumi

Atbildes (2)

Сначала запомните себя, а прежде чем уйти с сайта, выйдите из персонального кабинета.
Maija
Maija 07.03.2007 16:18
28223 ziņojumi
Pareizi. Jums dienas sākumā jāieliek ķeksīti "Atcerēties mani", bet dienas beigās (pirms programmas aizvēršanas) jāuzspiež "Iziet". Tad viss būs kārtībā. Citādi, ja 24 minūšu laikā no Jums nebūs aktivitātes, Jums vajadzēs ielogoties no jauna.

Tas saistīts ne tikai ar drošību, bet arī ar lielu slodzi. Piemērām, simtiem cilvēku no rīta uz 1 minūti ieiet VGK un iziet arā un pēc tam sistēmai jātur visus atmiņā visu diennakti? Tas ir absurds un nekur nav pieņemts.

Lai Jūs redzētu kādas jaunas tēmas ir forumā - ieteikšu lietot RSS kanālu. Ļoti ērti.
Vgk_redaktors
Vgk_redaktors 07.03.2007 18:34
2608 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.