Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Dažādi neklasificēti jautājumi
iegrāmatot Uz tēmu sarakstu

Pegazs 06.03.2007 15:16
226 ziņojumi
226 ziņojumi
Atbildes (13)
Nekā.
Jāšķir atpakaļ visas konta izdrukas līdz tai dienai, kad atlikumi saskanēja un jāsalīdzina katrs maksājums. Nekā citādi.
Jāšķir atpakaļ visas konta izdrukas līdz tai dienai, kad atlikumi saskanēja un jāsalīdzina katrs maksājums. Nekā citādi.
Ройте и ищите. Это не 2 сентима, которые на округления списать можно. Тут еще все налоговые декларации поплывут и править придется много.
nu taa tad staastiishu smalkaak - graamatvediibu paarnjeemu no augusta - starp martu un septembri konta izdruku man nav, redzu martā ir tā summa, kas man ir iedots kaa konta atlikums, septembrii ir jau naa izdruka par augustu un tur tad ir tas beigu atlikums. visticamaak tur ir noticis viens dariijums, jo vairs ar lietuvu nestraadaajam, bet es jau nevaru izlabot ieprieksheejaas graamatedes dotos datus.
tad kaa man buutu jaadara - skjiru atpakalj un redzu, ka piemeeram maijaa tas ir izmainiits - ko man dariit? zvabiit firmai lai izmaina un iedod man pareizos datus?
tad kaa man buutu jaadara - skjiru atpakalj un redzu, ka piemeeram maijaa tas ir izmainiits - ko man dariit? zvabiit firmai lai izmaina un iedod man pareizos datus?

Pegazs 06.03.2007 15:25
226 ziņojumi
226 ziņojumi
Firma nevar izmainīt naudas atlikumu bankas kontā.
Pirmais, ko Jūs varat izdarīt - sastādīt aktu par šo faktu, un ar aktu iepazīstināt Jūsu firmas vadītāju. Viņam (vadītājam) vajadzētu šo aktu apstiprināt.
Pēc tam rakstveidā jāvēršas pie tās firmas, kas Jums iesniedza nepareizus datus.
Bet kļūda jau tāpat Jums būs jāatrod.
Bankas izrakstus par iepriekšējiem periodiem var saņemt bankā, tā nu gan nav liela problēma. Tikai par tiem būs jāsamaksā droši vien.
Veiksmi Jums, ko gan citu novēlēt. No savas pieredzes zinu, ko nozīmē pārņemt grāmatvedību no haotiska grāmatveža...
Pirmais, ko Jūs varat izdarīt - sastādīt aktu par šo faktu, un ar aktu iepazīstināt Jūsu firmas vadītāju. Viņam (vadītājam) vajadzētu šo aktu apstiprināt.
Pēc tam rakstveidā jāvēršas pie tās firmas, kas Jums iesniedza nepareizus datus.
Bet kļūda jau tāpat Jums būs jāatrod.
Bankas izrakstus par iepriekšējiem periodiem var saņemt bankā, tā nu gan nav liela problēma. Tikai par tiem būs jāsamaksā droši vien.
Veiksmi Jums, ko gan citu novēlēt. No savas pieredzes zinu, ko nozīmē pārņemt grāmatvedību no haotiska grāmatveža...

Можно звонить фирме, но лучше разбираться сразу с начальством.
Фирма скорей всего пошлет. Им директор что принес, то они и заграматали. Так что трясите свое начальство, а пока нет документов, то как вы можете сдавать баланс. Он же у вас не соответствует истине.
Вот и курите бамбук пока начальство выписки не достанет.
Тут скорей всего не бух хаотичный, а сама фирма.
Фирма скорей всего пошлет. Им директор что принес, то они и заграматали. Так что трясите свое начальство, а пока нет документов, то как вы можете сдавать баланс. Он же у вас не соответствует истине.
Вот и курите бамбук пока начальство выписки не достанет.
Тут скорей всего не бух хаотичный, а сама фирма.
man nevajag izmainiit atlikumu bankas kontaa, bet gan atlikumu programmaa, jo paarnjemot es konta atlikumu 2640(lietuvas banka) ievadu vienu, bes tajaa pashaa laikaa skatos, ka uz to 31.07.2006. tas ir pavisam cits. vai patieshaam nav nekaadi iespeeju pieemeeram 01.08.2006 iegraamatot sho atskjiriibu, lai 08.2006. beidzas jau ar reaalo atlikumu?

Pegazs 06.03.2007 15:39
226 ziņojumi
226 ziņojumi
Būtu labi, ja varētu saprast - ko Jūs īsti gribat.
Ja Jums naudas atlikums bankas kontā ir pareizs, tad jau viss kārtībā.
Atrodiet tikai sadarbības partneri(-us), pret ko iegrāmatot starpību, kas ir programmā. Ja tik vien tās nelaimes.
Visi pārējie dati Jums programmā atbilst - debitori, kreditori, nodokļi, neizmaksātā darba alga, utt.?
Ja Jums naudas atlikums bankas kontā ir pareizs, tad jau viss kārtībā.
Atrodiet tikai sadarbības partneri(-us), pret ko iegrāmatot starpību, kas ir programmā. Ja tik vien tās nelaimes.
Visi pārējie dati Jums programmā atbilst - debitori, kreditori, nodokļi, neizmaksātā darba alga, utt.?
Остатки в бухучете ниоткуда не появляются. Обычно и другие сделки за ними тянутся. А годовой отчет сдавать вам и он сдается не с момента поступления на работу бухгалтера, а за весь год.
Kas par programmu

Larao 06.03.2007 15:47
6767 ziņojumi
6767 ziņojumi
tilde, vienkaarshi sanaak, ka kaadus 3 meeneshus neviens par to kontu nav licies nezinis un veiktie dariijumi nav iegraamatoti - liidz ar to kontaa2640 nauda ir vairaak nekaa ir reaalajaa dziivee

Pegazs 06.03.2007 15:56
226 ziņojumi
226 ziņojumi
А кто его знает куда они делись. Может еще товару продали и надо документы на него искать. Может начальники в карман положили и надо бы за них налоги начислить. А может там и не одна сделка была.
1. uztaisa bankas atskaiti par periodu un atrod kas nav iegrāmatots
2. Ja vainīga ir atlikuma dokuments, tad jāatver finansu dokumentos atlikuma dokumentu un jāizlabo
2. Ja vainīga ir atlikuma dokuments, tad jāatver finansu dokumentos atlikuma dokumentu un jāizlabo

Larao 06.03.2007 16:19
6767 ziņojumi
6767 ziņojumi
Es nesaprotu par ko bēda?! Paņemiet bankas izdrukas, atrodiet starpību un nogrāmatojiet! Ja jums ir Jumis, tad kāda problēma??? ņemiet un grāmatojiet, kad vajag!
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt