Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Как правильно уволить???
7 марта 2006 года работник фирмы *Х* попал в очень серьезную аварию(в не рабочее время). Последсвия аварии чудовищны, человек на протяжении этого года находился на больничном и до сих пор не приходит в норму. Человека, который временно не трудоспособен уволить невозможно,но 1 год больничного заканчивается на днях. Как нам поступить?
1.Согласно ЗОТ ст. 103-предупреждение за 1 месяц о прекращении трудового договора.
2.ЗОТ ст.101.п.7 -увольнение по состоянию здоровья(попросить заключение врача)
3.ЗОТ ст.112 выходные пособия.
Atbildes (3)
Es labāk būtu painteresējusies darba inspekcijā, jo cik zinu ja ir slimības lapa atbrīvot nevar!
Согласно ЗОТ ст. 103-предупреждение за 1 месяц о прекращении трудового договора - kas to saņems, ja cilvēks pat roku pakustināt nevar?
Painteresējaties, vai cilvēciņam netiek piešķirta invaliditātes grupa. Ja to piešķir, tad jums viņš obligāti jāatbrīvo, jo to maksā soci. ļoti iespējams, ka tuvākajā laikā tā arī būs, jo arī B lapa nevar būt mūžīga. Kamēr nav atbrīvots, atskaitēs raksta tikai riska nodevu, citur 0.
Я бы обратилась в ТИ, письменно, чтобы все сделать правильно.
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture