Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Mīnus zīme excelī
Atvainojiet, kādu laiku neesmu lasījusi forumu, droši vien daudz ko palaidusi garām.
Ar jauno meklētāju pilnīgs sviests. Ja agrāk atrada vārdu vai frāzi un hronoloģiskā secībā uzrādīja, tad tagad viss vienā putrā. Izlec 2006., tad 2003., tad 2005.gads???
Zinu, ka bija stāstīts, kā excelī parādīt mīnus zīmi, lai cipars būtu iekavās.
Vairs nemāku atrast.:-S
Atbildes (12)
Nekādas putras nav - ja meklē tikai forumā,tad viss ir sakārtots pec pēdēja ziņojuma datuma.
Es arī atradu šo tēmu caur meklētāju- aizņema apm. 5 min.
Paldies.
Kā jau teicu, ilgāku laiku neesmu šeit bijusi, droši vien meklēšanas nianses tika apspriestas. Pie izdevības apskatīšos.
Pagaidām man neizdodas jūsu variants - pat ja es uzlieku tikai forumu, man izdod arā tēmas no foruma, bet pilnīgi nesaprotamā secībā (ne pēc datuma, ne pēc alfabēta, bet visu kopā).
Un agrāk nebija vajadzīgas 5 minūtes, lai atrastu ko vajag.
Izdzēsiet ķeksīti "Visur (jebkurā vārda / frāzes formā)" un ielieciet "Forumā"
наводите на ячейку , правая кнопка мыши , Format Cells , на вкладке Numbers выбираем Custom
В поле вписываем : # ##0.00\ "Ls.";[Red](# ##0.00) "Ls."
Если не нужно выделять красным , то
# ##0.00\ "Ls.";(# ##0.00) "Ls."
Усе
шет , вместо морды - скобка
Man arī tāds pat sviests ar to jauno meklētāju, atrod tēmas no foruma pilnīgi nesaprotamā secībā.
Grūti ir atrast vajadzīgo.....:(
Dimma, atkārtoju: Izdzēsiet ķeksīti "Visur (jebkurā vārda / frāzes formā)" un ielieciet ķeksīti "Forumā"
Paldies, Ambera.
Ielikšu ķeksīti
Vgk_admin
ziņojumu: 115 11.02.2007 23:14
Если искать только по форуму, то результаты выводятся по дате последнего ответа в убывающем порядке.
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture