По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Darba likumdošana, darba attiecības. Darba drošība.

Algas nodokļa grāmatiņa un paziņojums par IIN Uz tēmu sarakstu

Algas nodokļa grāmatiņa un paziņojums par IIN
Sakiet, lūdzu, kā ir pareizi jāaizpilda algas nodokļa grāmatiņa un paziņojums par IIN! Ja es grāmatvedības programmā norādu, ka man vajag paziņojumu par IIN laika periodā no 01.01.06-31.12.06, ailītē "ieturētais nodoklis" man tiek norādīta nevis visos 2006.gadamēnešos aprēķinātā IIN summa, bet gan 2005.gadadecembrī aprēķinātā summa + 2006.gadajanvārī-novembrī aprēķinātā summa. Vai tā ir pareizi? Tas nozīmē, ka šo IIN summu rēķina, pamatojoties uz nodotajām atskaitēm, nevis uz IIN aprēķinu? Un vai darba algas grāmatiņā man arī ir jānorāda nevis 2006.gadā aprēķinātā IIN summa, bet gan 2005.gadadecembris + 2006.gadajanvāris-novembris?
Santa_grinvalde
Santa_grinvalde 30.01.2007 10:21
nav ziņojumu

Atbildes (4)

Ja jums ir Tildes Jumis, tad noderēs šis topiks

http://www.vgk.lv/lv/forum/7/48426/
Lienebe
Lienebe 30.01.2007 10:53
2527 ziņojumi
Mīļš paldies!!!!
Santa_grinvalde
Santa_grinvalde 30.01.2007 11:01
nav ziņojumu
Bet es jau no Tildes izdrukaros nodevu decembris+janvaris - novembris 2006. gada ta laikam sanak.. tad man tagad ir jalabo visa atskaite?
Guntaje
Guntaje 30.01.2007 19:24
64 ziņojumi
Godīgi sakot nevaru iebraukt Jūsu teiktajā, bet ja veido paziņojumu par algas nodokli 2006. gadam un opcijās uzliek - mēnesī par kuru aprēķina, tad Jumis paņem IIN tikai par 2006.gadu Un nodokļu grāmatiņā arī jābūt ierakstiem tikai par tekošo gadu! Ja kļūdos tad lūdzu palabojiet mani!
Larao
Larao 31.01.2007 10:07
6767 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.