Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Komandējums - naktsmītnes izdevumi (ja nav viesnīca) Uz tēmu sarakstu
Komandējums - naktsmītnes izdevumi (ja nav viesnīca)
Varbūt kāds var palīdzēt ar padomu.
Pieņemsim ka ārzemju komandējuma laikā naktsmītne nav viesnīca, bet īrēta istaba vai dzīvoklis no fiziskās personas. Kā Jūs domājat vai to var kaut kā noformēt, lai ikļautu naktsmītnes izdevumos ?
Gribas lai būtu "volki siti i oci celi"
Atbildes (25)
oci tās ir aitas
Если руководитель признает такой расход, то в пределах установленных норм можно согласно МК 219 признать расходом. Но, интересно, в какой такой стране мира не было гостиничного номера? Что-то "шито белыми нитками".
Da pagaidām vēl nekur nav aizbraucis, tikai brauks (pats uzņēmuma vadītājs), as tikai prātoju kādi varētu būt attaisnojuma dokumenti.
Jo MK 219 p.30. teikts ja nav attaisnojuma dokumentu tad neatlīdzina izdevumus, vot es i domāju vai kategoriski pateikt ka tā nevar vai tomēr var kaut kā noformēt.???
Не будет документа. Фирма или признает этот факт командировочным расходом, или нет. Если не противоречит законодательству.;-)
В правилах КМ о командировка сказано, что за ночлег в зарубежной командировке нужен чек или квитанция. Если что-то есть, то можете списывать в расходы.
Vienkārši man tie komandējumi 2-3 reizes gadā, domāju ka tiem kuri saskaras ar komandējumiem regulāri varbūt var kaut ko ieteikt.....
Noformēt X dokumentus šeit un tur tikai parakstīt, komandējuma apliecība par tām dienām arī būs to apliecinās tas uzņēmums uz kuru brauks, degvielas čeki arī noteikti būs, tikai nebūs dokumenti par naktsmītni (pie saviem paziņām).
Ну, если вы сможете оформить здесь их квитанцию... В чем я очень сомневаюсь.
Nu, bet kāda "kvitancija" var būt fiziskai personai.
Ar to domāju piemēram noslēgt līgumu???
Договор - это не документ об оплате.
Pilnīgi Jums piekrītu, tāpēc jau arī lūdzu pēc padoma kā to varētu izdarīt, varbūt ir kādi varianti ???
Надо раздобыть квитанцию.
Никаких, кроме как достать квитанцию об оплате.
В какую страну он отправляется?
Nu, bet kāda "kvitancija" var būt fiziskai personai.
2inta, вы читать умеете? Вам несколько раз сказали, что надо раздобыть квитанцию.
Nu vispār skolā esmu gājusi
Ну а теперь пошевелите мозгами
To jau arī mēģinu darīt.
Varbūt to kvīti vienkārši uztaisīt excelī un izdrukāt, diemžēl nav parauga
Es tikai domāju kā tas izskatīsies, ja būs kvīts no fiziskās personas ?? :'(
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture