По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Uzņēmējdarbība, komerclikums, darījumi. Sabiedriskās un bezpeļņas organizācijas, budžeta iestādes

IK darbiibas uzsaaksana Uz tēmu sarakstu

IK darbiibas uzsaaksana
Labdien.nezinu vai pareizaa sadaljaa ieliku.

Man loti interesee sekojos...es gribu atveert mazu apgeerbu veikalinju,savaa maajaa,projekts jau gatavs un saskanjots(sonedeelj buus viss gatavs)Kas jaadara taalaak...Lieta taada,ka man remontam vajag kaadus 2000ls..kaa man labaak riikoties..nemt bankaa krediitu uz seviim vai nosaakuma registreties kaa IK un nemt uz to??Vai banka aizdod naudu "biznesa" uzsaaksanai??ko nem par kiilu?? Tiesaam esmu galiigaakais "cainiks" sai lietaa,taapeec buusu prieciiga par jebkuru padominju:)
Mariskam
Mariskam 17.01.2007 10:19
18 ziņojumi

Atbildes (5)

IK - tā ir fiziskā persona un tik un tā Jūs ņemsiet kredītu uz fizisko personu telpas remontam, bet varēsiet norakstīt uz izdevumiem, ta kā tie ir saimnieciskās darbības veikšanai nepieciešami.
Nataha
Nataha 17.01.2007 10:48
1150 ziņojumi
Es tomēr reģistrētos un ņemtu kredītu tad.
Ilma
Ilma 17.01.2007 10:58
30495 ziņojumi
Vieglak panemt kreditu uz sevim ne ka uz juridisko personu. Bet velak aizdot savai firmai.
Papochka
Papochka 18.01.2007 23:52
35 ziņojumi
Да, но тогда проценты по кредиту вы не сможете поставить в хоз.расходы.
Kel
Kel 18.01.2007 23:54
12066 ziņojumi
Paldies par atbildeem.
Mariskam
Mariskam 09.02.2007 10:31
18 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.