Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Dažādi neklasificēti jautājumi
a kogda sami u4ilisj? Uz tēmu sarakstu

Mapi 12.01.2007 15:13
111 ziņojumi
111 ziņojumi
Atbildes (105)
Да обленился народ.Устал.

080808 14.01.2007 18:46
1582 ziņojumi
1582 ziņojumi
Arī mani izbrīna jaunatne, kaut gan vēl pensionārs neesmu.Visugatavu viņiem iedod.Visusagremotu.Arī es iemācījos uz skaitekļiem strādāt.Zināšanas nav krava, kura jānēsā līdzi.Tā ir bagātība.Viss ko esi iemācījies un zini kādreiz var noderēt.Un noder arī.

Aivareno 14.01.2007 19:22
6641 ziņojums
6641 ziņojums
Arī mani izbrīna jaunatne???
ск. же вам лет????
ск. же вам лет????

080808 14.01.2007 19:24
1582 ziņojumi
1582 ziņojumi
Угу, "меньше знаешь - лучше спишь".
"Да обленился народ.Устал." - я думаю, не устал, а всё смекает, как бы не устать.;-)
"Да обленился народ.Устал." - я думаю, не устал, а всё смекает, как бы не устать.;-)
Посылать под стул можно по разному. Вот по разному и посылают

Dcba 14.01.2007 21:24
1999 ziņojumi
1999 ziņojumi
Барышня, если знаний нет, то надо идти, куда посылают. А как посылают - дело третье. Нет знаний - не до обид.

Ох и суровы здесь дамы.
Я уже забоялся.

Mazbuh 14.01.2007 23:44
227 ziņojumi
227 ziņojumi
Mapi
a kogda sami u4ilisj?
Dlja menja bilo odno cudesnoe mesto - eto Nacionalnaja biblioteka. Mnogo vremeni tam provela.
a kogda sami u4ilisj?
Dlja menja bilo odno cudesnoe mesto - eto Nacionalnaja biblioteka. Mnogo vremeni tam provela.
Mņe Uže ņe 30 , no ješčo ņe 40

Aivareno 15.01.2007 00:16
6641 ziņojums
6641 ziņojums
Es biju divu mēnešu kursos - no 9 rītā līdz 6 vakarā mēcījos. Un tos pierakstus kā acu raugu glabāju! Pirmos pāris gadus, kad patstāvīgi par grāmatvedi strādāju - visu laiku ar pirkstu vilku pa pierakstiem līdzi, lai tikai kaut ko nesajauktu 
Mans uzskats grāmatvedības jautājumos tāds - ja ar roku nepratīsi sataisīt no nulles līdz bilancei, bet ķersies uzreiz pie programmas, tad var gadīties, nekad īsti nesapratīsi visas likumsakarības. Ir jāiziet cauri visiem žurnālorderiem un memoriālorderiem, ar roku pa ailēm cipari jāsaraksta un tad tiešām nāks īsta apskaidrība no kurienes kurš cipars virsgrāmatā un bilancē ierakstās un kā peļņa vai zaudējumi aprēķinās.
Kauns atzīties, bet kādi gadi 6 bija pagājuši, kopš strādāju par grāmatvedi, kad tā pa īstam daudzas lietas "pielēca"! Un varbūt pateicoties tam, ka citiem sāku mācīt grāmatvedību.

Mans uzskats grāmatvedības jautājumos tāds - ja ar roku nepratīsi sataisīt no nulles līdz bilancei, bet ķersies uzreiz pie programmas, tad var gadīties, nekad īsti nesapratīsi visas likumsakarības. Ir jāiziet cauri visiem žurnālorderiem un memoriālorderiem, ar roku pa ailēm cipari jāsaraksta un tad tiešām nāks īsta apskaidrība no kurienes kurš cipars virsgrāmatā un bilancē ierakstās un kā peļņa vai zaudējumi aprēķinās.
Kauns atzīties, bet kādi gadi 6 bija pagājuši, kopš strādāju par grāmatvedi, kad tā pa īstam daudzas lietas "pielēca"! Un varbūt pateicoties tam, ka citiem sāku mācīt grāmatvedību.
Ура!!! У меня пахота закончилась! Пару дней передышка! А в субботу первый экзамен на курсах. Девушке учиться лень, а мне почти в 50 - нравиться. Ни спать, ни в паркмахерскую (нахапала работы
) не успеваю с этой учебой, а зато как интересно! И люди новые, и знания полезные. УЧИТЬСЯ можно всю жизнь. Было бы желание.:-)

Aleksja 15.01.2007 18:40
10004 ziņojumi
10004 ziņojumi
Jo vairāk zini - jo vairāk aizmirsti,
jo vairāk aizmirsti - jo mazāk zini,
jo mazāk zini - jo mazāk aizmirsti,
jo mazāk aizmirsti - jo vairāk zini, tātad -
jo mazāk zini - jo vairāk zini!
jo vairāk aizmirsti - jo mazāk zini,
jo mazāk zini - jo mazāk aizmirsti,
jo mazāk aizmirsti - jo vairāk zini, tātad -
jo mazāk zini - jo vairāk zini!