Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Grāmatvežu algas
Mīļie labie grāmatveži - mazliet nekorrekti, bet lūdzu pasakiet tādu lietu. Jautajums par mūsu algām.
Cik Jūs domājiet ir jāsaņem grāmtvedim uzņēmumā ap 300 strādājošiem, apgrozījums 6 milloni gadā, 3 grāmatveži + galvenāis grāmatvedis.
Atbildes (15)
Вы бухгалтер или главный?
главный бухгалтер не менее 1500,00 латов,а у остальным необходимо оплачивать согласно ими выполняемой работы и ее специфики.
Ja Rīgā uzņēmums, tad varbūt arī tie 1500, bet, ja lauku rajons - labi, ja 400 uz rokas dabūsiet, sevišķi, ja īpašnieki rīdzinieki. Viņiem šķiet, ka laukos viss par velti un tur arī par 100 latiem gatavi pakārties!
man ļoti iepatīkās -
http://www.bre.lv/?go=lv&click=4

, nezināju ka šie pakalpojumi ir tik jautri, kur nu vēl + lietvedība
Jā, es arī izrēķināju - par mazu, nīkulīgu uzņēmumu - gandrīz 1000 latu.
Uzņēmums Rīgā un es neesmu galvēnais grāmatvedis.
Es jau domāju, ka lati 500, bet vai tā domā arī uzņēmuma vadība???
Andaz - 500 uz rokas tachu ??!!
Vadībai vienmēr liekās ka darbinieki pelna pietiekoši...
Совсем необязательно, что "500 uz rokas". Потому что "Vadībai vienmēr liekās ka darbinieki pelna pietiekoši..."
Потому что "Vadībai vienmēr liekās ka darbinieki pelna pietiekoši..." - tāpēc, ka vadībai vienmēr šķiet, ka grāmatvedis neko nedara! Viņam tikai PVN jāsataisa un algas jāizmaksā un viss!
Tieši tā !!! Un tāpēc mēs grāmatveži savā uzņēmuma esam izdomājuši prasīt šefam lelāku algu. Bet cik lielu ???? Tāpēc konsultējos ar Jums. Varbūt ir kaut kādi kritērii pēc kuriem vadoties varētu pieprasīt lielāku apmaksu .:-@
Lai jums izdodas!
Citādi, vienīgais kritērijs - atnāks cits, kuram pietiks arī ar tādu algu
Labdien! LaI Jums izdodas. Pamatojums un matemātika šeit vienkārša- no 01.01.07.g. krietni pieauga minimālā alga. Tas noteikti ir jāņem vērā.:-)
Kā arguments der fakts, ka valstī pieaug ne tikai minimālā, bet arī vidējais algas apmērs (jāieskatās statistikas datos)
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture