По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Dažādi neklasificēti jautājumi

Direktors- Valdes loceklis Uz tēmu sarakstu

Direktors- Valdes loceklis
Lūdzu palīdziet meitenes, Vai tas iespējams, Ja mūsu vadītājs ir Valdes loceklis un pēc gada viņš turpina darbu arī kā direktors( tiek noslēgts līgums), tagad tiek mainītas algas un mana grāmatvedīte vēlas, lai es pārslēdzu līgumu nevis ar direktoru, bet lai viņa amats paliek vienīgi tikai valdes loceklis, bet kā ar direktoru, kā rīkoties?????
Marite74
Marite74 14.12.2006 10:18
66 ziņojumi

Atbildes (4)

А какой договор был заключен с Valdes loceklis? Darba ligums?
Giza
Giza 14.12.2006 10:25
6531 ziņojums
Ar valdes locekli nebija darba līgums, es redzu, ka ir bijis tikai šāds: Valdes locekļa amata līgums. Un kā jau es minēju pēc gada noslēgts DL par Direktoru, kur minēts, ka izpildīt pamatdarbā visus uzdevumus, kas minēti Valdes locekļa amata līgumā
Marite74
Marite74 14.12.2006 10:55
66 ziņojumi
"mana grāmatvedīte vēlas, lai es pārslēdzu līgumu" - par ko vispār ir runa?
Ambera
Ambera 14.12.2006 11:41
21759 ziņojumi
Tieši to es arī nesaprotu.Bijavadības līgums , tagad cik saprotu ir darba līgums. Nu tad attiecīgi maksājot tagad algu noteikto līgumā viss ir kārtībā.Amata nosaukumā tā vaina? Nu tad pievienojiet darba līgumam pielikumu , ka izmainīts amata nosaukums un nosauciet kā gribiet.
Ilma
Ilma 14.12.2006 12:01
30495 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.