Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Slimības nauda, atvaļinājums, ja ir stundas tarifa likme Uz tēmu sarakstu
Slimības nauda, atvaļinājums, ja ir stundas tarifa likme
1) Kā tiek aprēķināta slimības nauda, ja darbinieks strādā pēc stundas tarifa likmes. Piemēram, katru dienu 2-3 h un 2Ls/h? Patreiz ir strādājis tikai 2 mēnešus.
2) Kā tiks rēķināta atvaļinājuma nauda, kad būs pagājuši 6 mēneši (vai vairāk)?
Atbildes (8)
Spasico, Uzzi! No uzhe proboval. Ja znaju shto sushchestvujet takoe veshchestvo kak poisk. No.. eslji ne paluchjetsa, razve njemagu zadakj vopros?
Atvainojiet, meklējamā frāze nav atrasta. Mēģiniet lietot citus atslēgvārdus.
Paldies! Jūsu laipnība ir neizmērojama!
Labi jau labi! Es jau rakstīju, ka cenšos atrast. Bet man kā iesācējam vēl jāpiešaujas, jo nav meklētājs vēl Google līmenī manuprāt.
Ielieciet atslēgas vārdu - slimības nauda. Atvērsies daudz tēmu un varēsiet apskatīt, kas par šo tēmu ir runāts un atradīsiet atbildes uz saviem jautājumiem. Bet par norādi- izrādā, ka tādā veidā kā es gribēju, tā neatveras.
Jā vēl. Meklētājs darbojas tikai tad, kad jūs esat foruma sadaļā.
slimības - atvērās 286 tēmas,
больничный - 424
а отпускные, наверно, еще больше
Viss jau būtu ļoti labi, bet pārskatot vairākus desmitus slimības naudas tēmu, neatradu nevienu izskaidrojumu man interesējošā jautājumā.
Maija Grebenko ir uzrakstījusi grāmatu par n variantiem slimības naudu aprēķinā, tā ka nebrīnos pa daudzo tēmu skaitu. Mēģināšu papildus arī ar šīs grāmatas palīdzību tikt skaidrībā.
Paldies par atbildēm!
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture