По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Grāmatvedības un tirdzniecības dokumentu noformēšana. Ierīces maksājumu reģistrēšanai. Darījumus apliecinoši dokumenti

bankas maksājuma uzdevums Uz tēmu sarakstu

bankas maksājuma uzdevums
Man tāds jautājums. Es samaksāju caur internetbanku valsts nodevu. Pēc tam ar maksājuma uzdevumu eju uz Uzņēmumu reģistru pēc savas izziņas. Vai ir kāds normatīvais akts, kas nosaka, ka uz tā maksājuma uzdevuma ir jābūt bankas zīmogam. Vienkārši kā lai tanī uzņēmumu reģistrā pārliecinās, ka es tiešām esmu samaksājis. Nekur jau tas tanī pašā dienā neparādās ...
Berserks
Berserks 13.11.2006 15:32
9 ziņojumi

Atbildes (4)

Normatīva akta nav, bet tikai bankas zīmogs var būt apliecīnājums par m/u izpildi.
Amuil
Amuil 13.11.2006 15:33
26369 ziņojumi
154. Noteikumi (faktiski - lietvežiem un juristiem) par dokumentu noformēšanu, lai tam būtu juridskais spēks.
Mu-maija
Mu-maija 13.11.2006 15:36
15946 ziņojumi
Вообще-то подделка платёжки из интернет-банка с логотипом банка, с отметкой "izpildīts" маловероятна. Но печать всё-таки хотят почему-то.
Makssoft
Makssoft 13.11.2006 15:40
24121 ziņojums
В регистре есть пометочка платежки заверенные банком, наверное для перестраховки
Niina
Niina 13.11.2006 17:19
55 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.