Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
miris darbinieks!
Esmu apjukusi, jo katru dienu jau tādas lietas nenotiek....
Kā tas atspoguļojas atskaitēs- laikam jādod ziņojums par darbinieku kustību... ?
Vai var kādu pabalstu mirušā darbinieka sievai piešķirt? Un kā tas ar nodokļiem apliekās? Vai sūtīt viņu uz SOCiem?
Esmu satraukusies, ka ko nesaputroju.... Kas man vēl būtu šādā situācijā jādara?
Atbildes (5)
Ziņojumu noteikti jāsūta.
Sievai drīkst izsniegt bēru pabalstu līdz Ls 150 (paņemsiet no viņas miršanas apl.kopīju), bet UIN dekl. 3.r. palielnāsiet apliekamo ienākumu.
Ziņojums jānodod ar 25. kodu. Izmaksāt sievai var 150,- bez kādiem nodokļiem.Uz sociem nav ko sūtīt tur tikai pensionāriem un tml. maksā.
Iesaku pameklēt meklētājā, jo vienreiz šādu tēmu apsprieda un tur bija ļoti labas un konkrētas lietas apskatītas - kādas atskaites, kā jārīkojas utml.
Paldies. Savākšos un visu izpētīšu. Vismaz virzieni skaidri. Meklētājā kaut kā neizleca nekas... vēl parakšos.
Nu bet vairāk jau arī nav ko atrast, viss šeit arī pateikts;-)
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture