По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Dažādi neklasificēti jautājumi

ES un PVN Uz tēmu sarakstu

ES un PVN
Dobrij vecer, Kollegi!

Pomogite, pozalujsta!

Bilo reseno provesti konferenciju v Latvii. Mesto provedenija konferencii (skazem, Radisson SAS) vistavil Latvijskoj firme scet za etu uslugu.T.k. zakazcik etoj konferencii Italjanskaja firma (oblagaemoe lico),imejusee v Latvii svoju firmu (kak meitas uznemums), to ne ponjatno pocemu Radisson SAS scet vnacale vistavil Latvijskoj firme (meitas uznemumu). V svoju oceredj Latvijskaja firma vistavila scet Italjanskoj firme (mamke) - cset na kompensaciju razhodov po provedeniju etoj konferencii...

Vopros: Kak vistavitj scet v Italiju za provedenie konferencii v Latvii (usluga)?

Budet li PVN likme i kak otrazitsja v PVN deklaracii (po strokam?

Gde mozno podrobnee pocitatj?

Spasibo vsem zaranee!
Verdi
Verdi 04.11.2006 22:02
745 ziņojumi

Atbildes (3)

должен быть трехсторонний договор. ИМХО
Kobo
Kobo 04.11.2006 23:48
85 ziņojumi
А трехсторонний зачем? Radisson тоже должен участвовать? Ему-то все равно кто там конференцует. Соглашение о компенсации между мамой и дочой. А кто конференция проводит - мама или доча? Чьи расходы?
Ksjusha
Ksjusha 05.11.2006 13:35
11014 ziņojumi
Konferencija po prosbe "mami"...

Scet budet sc PVN v ES ili bez?
Valmont
Valmont 10.11.2006 00:28
3 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.