По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Dažādi neklasificēti jautājumi

Šveice!!!! Uz tēmu sarakstu

Šveice!!!!
Saņēmu rēķinu no Šveices, kas nav ES par rezerves daļām! Kā tagad jārīkojas kā ar PVN un VID atskaitēm??
Torija
Torija 01.11.2006 14:07
340 ziņojumi

Atbildes (5)

А резервные зап.части сами Вы получили? Это как импорт из третьих стран, НДС при растаможке и т .д....
Amuil
Amuil 01.11.2006 14:17
26369 ziņojumi
Kad saņemsiet detaļas tad taisisiet muitas deklarāciju un maksāsiet uz robežas PVN, muitas nodokli (ja vajadzēs), un tad PVN deklarācijā priekšnodoklis par importu.
Dzeta
Dzeta 01.11.2006 14:24
113 ziņojumi
Man tās detaļas nāks pa pastu! Rēķins ir priekšapmaksa, kā lai es viņu nogrāmatoju? Vai PVN arī jāuzrāda?
Torija
Torija 01.11.2006 14:32
340 ziņojumi
ПВН Вы можете указать только тот, который таможня насчитает по таможенной декларации, это же не услуга, а товар, потому его нужно официально растоможить, даже если вы его получаете по почте.
Tt7
Tt7 01.11.2006 14:38
37863 ziņojumi
arī pastā ir muita tad arī formēsiet muitas deklarāciju un tikai kad būsiet samaksājuši PVN tad arīdeklarācijā uzrādīsiet
Dzeta
Dzeta 01.11.2006 21:02
113 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.