По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Dažādi neklasificēti jautājumi

Exel-Round fomula Uz tēmu sarakstu

Exel-Round fomula
Var būt kādam ir laiks un vēlēšanās atbildēt - man šūniņā ir vertikālā stabiņa mazo šūniņu ROUND summa, taču es pievienoju jaunas horizontālas rindas un viņš formulas šūniņā neņem šīs jaunās pievienotās šūniņas, kā var pievienot to automātiski, mehāniski man ļoti daudz darba un laika aizņems (darba kolēģi nevar palīdzēt). Paldies.
Janija
Janija 12.10.2006 10:06
331 ziņojums

Atbildes (5)

Atradu izeju savādāku, taču principā gribētu uzzzināt kā to varēja izdarīt (patīk ar gudru cilvēku aprunāties :-D).
Janija
Janija 12.10.2006 10:28
331 ziņojums
Vajag izmantot formulu piem. SUM(A1:A25), tad iespraužot rindiņu pa vidu tā automātiski paņemsies formulā.
Lienebe
Lienebe 12.10.2006 10:36
2527 ziņojumi
Jā, Liene, saprotu, taču es izmantoju no Cleo glabātuves PVN kocinieku deklarāciju un tur jau bija ROUND...+ROUND...+ un tt. Un tagad, kad ieliku rindas - automātiski nekas nesanāk. A kā tur ko pārveidot - nemāku. Bet, nu nekas, gan jau.
Janija
Janija 12.10.2006 10:42
331 ziņojums
Apskatīju to tabulu,es iespraustu vēl vienu kolonnu blakus kolonai Z un ieliktu augšējā rūtiņā Round (Z18*18%;2), "pavilktu " formulu līdz lejai un tad summā SUM(AA1:AA25). Tikai jāskatās, lai pareizi aiziet uz blakus esošo deklarāciju. Varbūt kļūdos kolonu apzīmējumos, jo rakstu pēc atmiņas. bet nu cerams, ka domu var saprast.
Lienebe
Lienebe 12.10.2006 11:01
2527 ziņojumi
Paldies Jums par atsaucību, Liene.
Janija
Janija 12.10.2006 11:03
331 ziņojums

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.