По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Grāmatvedības un tirdzniecības dokumentu noformēšana. Ierīces maksājumu reģistrēšanai. Darījumus apliecinoši dokumenti

Prece no Šveices Uz tēmu sarakstu

Prece no Šveices
Labdien! Man ir divi jautājumi tiem foruma dalībniekiem, kuriem ir lielāka pieredze ne kā man: 1)Mēs pasūtījam pamatlīdz. no Šveices. Ja Šveice nav ES, tad jāmaksa PVN muitā? un to var pēc tam atgriezt no budžēta vai nē? 2)Ja par nek.īpašumu reģistrāciju ZG samaksājam valsts nodevu 2% apmērā no iegādes vērtības, šo summu pieskaitīt pie nek.īpašuma vērtības? Paldies.
So2001
So2001 30.09.2006 19:23
218 ziņojumi

Atbildes (2)

1) Швейцария - это третья страна, значит будет таможенная декларация и ПВН начисляется по таможенной декларации. Можете не платить ПВН на таможне, если возмёте справку из своего отделения ВИДа, ПВН, начисленный по таможенной декларации, укажите в декларации по ПВН в 52 и 61 строках и приложите копию этой таможенной декларации.

2) Смотрите 7 латвийский стандарт, там очень подробно всё объясняется по этому поводу.
Tt7
Tt7 30.09.2006 21:28
37863 ziņojumi
Paldies:)
So2001
So2001 01.10.2006 19:21
218 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.