Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
jauna firma
Labdien! Sakiet ludzu, kā man darīt: Man pieder trīs datori, kurus tagad veru jaunu SIA uzņēmumu vaļā ieliku kā pamatkapitālu, bet kā man viņus noformēt uz firmu, viņi piedr man (iegādājos nopērkot ar čeku un PPR).
Paldies!
Atbildes (10)
А на фирму по оценочному акту оприходуете как основное средство и больше Вам лично они уже не принадлежат, теперь это ОС фирмы.
ok, bet ka man nevajag kaut kadus dok., ko PPR un uz mana vārda? Paldies
Nevajag. Tikai aktu, kuru sastāda komisija un nosaka datoru vērtību.
jaa, bet kada komisija? Esmu vienīgā uzņēmumā pagaidām. un datorus kā pamatkapitālu ieliku pa tādu pašu summu, par kādu nopirku, jo neesmu lietojusi. Paldies!
Vajag izziņu ka tas ir Jusu īpašums brīva forma un tur Jus varet uzradīt datoru vērtību. Nemot vera iepirkšanas pavadzīme. Vai Jūsu firma nav vajadzīgs grāmatvedis
Vajag izziņu ka tas ir Jusu īpašums brīva forma un tur Jus varet uzradīt datoru vērtību. Nemot vera iepirkšanas pavadzīme. Vai Jūsu firma nav vajadzīgs grāmatvedis
Vajag pēc tam sagatavot pieņemšanas aktu un VID jaiesniedz pielikumu Nr.4 par iepikšanu pamatlīdzekļu no privātpersonas .Man tālrunis 9144615 Vija
Agatik, Вы о чём?! Это же физик фирму создал, а в уставной вносит компы, которые он сам себе купил до создания этой фирмы. Какое 4 приложение и кому он должен подавать, он никому ничего не продал.
А ещё лучше ознакомиться с правилами КМ №166, какие приложения и в каких случаях кому сдаются.
Какие акты??? Стоимость компьютеров должна быть указана в учредительных документов, если они вносятся в уставной капитал. На основании этих документов и приходуете в фирме.
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture