Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Atbildes (71)
"Мужчин надо холить и лелеять"
Да !
А уще уваживать , от этого расте уваживот !
Прасю присислить и записась в классную книгу
Alekom - kādā valodā pēdējais ieraksts bija? Gribējās saprast...
Visi vienmēr lūdz Alekomu pārtulkot:D
Да все на то же. На русском. Только протез зубной свистит малость.
Нндаа...русский+албанский+протез свистит:|
:)))Nu ģeniāli- rakstot šļupstēt! Alekom- bravo! Kad pieleca, pasmejos no sirds :))):))):)))
Jāmaina protēzes. Vai ieteikt labu protēzistu?
Visu ko šeit esat sarakstījuši, tikai neko par tematu...
странный,
в анкете при регистрации нет деления полов;)
вы желаете чтобы все М полу читали вашу тему и вносили себя в список?
Aivars007, ну что ж грустите то? В наших рядах представителей мужского пола едва ли с десяток наберётся, так что матриархат у нас, милейший, матриархат, не взирая на то, что отцы-создатели - мужчины:)
Aivar007, neraizējies, šeit "brīvais mikrofons" un cilvēki ar veselīgu humora izjūtu , tāpēc diez vai sagaidīsi sarakstu ar numerāciju , kur tev pieteiksies visi BOYS...:)))
Es taču neraizējos, tikai izdaru secinājumus.
Vakar likās, ka būtu interesanti uzzināt, bet šodien "apetīte" jau zuda. Redzu, ka vīrieši aizņemti darbos un šeit reti kad iegriežas.
Nemaz negribēju, lai kāds piesakās, tikai tāpat vien iešāvās prātā tā doma. Nu jau dullums pāri - saprotu, ka šeit valda matriarhāts.
4 stundas darbam, 4 stundas - internetam..
Arī ar humora izjūtu, man šķiet, man viss vairāk vai mazāk kārtībā.
Просто мужской пол не очень уважает интеллектуальный труд бухгалтера, а зря. Самые лучшие бухи были мужчинами...
Самые лучшие бухи были мужчинами...
или
мужчины были бухами...
как правильно...?
От скромности не умрете, это точно.
раньше бухи были мужчинами, а сейчас-мужч-бухииииии
Я вовсе не так скоро планирую это мероприятие - умереть...
Nu jau aizrunājāties -par miršanu.Vai tad labākas tēmas nav;)
"Самые лучшие бухи были мужчинами..."
А почему БЫЛИ? Они и сейчас лучше. Просто их мало. Кстати обучать мужчину-буха проще (это нникому не в укор):)
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture