HELP!!! kvartira i ljubovj :(( jau pilnīgi nezinu kur lai vēl griežas
situācija jau pilnīgi bezcerīga...Lūdzu, lūdzu palīdziet!! Nelaimīga māmiņa (mana vīra māsa) ar 3 bērniem (16g., 11g., 11. mēneši) steidzīgi meklē īrēt 1 istabas vai 1.5 istabas dzīvokli. labi protams būtu lielāks, bet naudas galīgi nav.

Situācija ir sekojoša - nabadzīte pašlaik īrē 1 istabas dzīvoklīti Sarkandaugavā par 70 Ls, bet saimnieki ir pateikuši, ka oktobrī ir jāvācas prom (labi vēl, ka ir dots laiks). Sliktākais visā šajā situācijā ir tas, ka viņa nekur nestrādā (protams, jo ir mazs bēbītis). Protams viņa viena audzina savus bērniņus. Pabalsts par bēbīti viņai arī ir tikai minimālais, jo iepriekšējā darba vieta nemaksāja nodokļus. Alimentus maksā tikai viena bērna tēvs, un tas arī ir galīgi maz. Faktiski reāli viņas ienākumi mēnesī ir 110 Ls. Nu tad jūs varat iedomāties kā viņai klājas! Protams viņa skaitās mazturīgais iedzīvotājs, un tāpēc sociālais dienests pagaidām ir apmaksājis dzīvokļa īri, ģimene arī palīdz, bet neesam nekādi bagātnieki, lai varētu palīdzēt apmaksāt tādus dzīvokļus kādus piedāvā - par 150 - 200 ls mēnesī:( viņa ir griezusies arī pēc palīdzības RD, bet jūs jau varat iedomāties ko viņai tur atbildēja!

Tāpēc lūdzu, lūdzu kas zin un kas var, varbūt ir kāds dzīvoklītis kurš būtu brīvs, nu vismaz 90 - 100 ls??
rakstiet vai nu man uz meilu - baiba_o@delfi.lvvai zvaniet man - baiba 28705073 vai māmiņai 29359929
nu mozhet bitj hotj kakoi nibud...
jo savādāk reāli ir tā - ka ja nav kur dzīvot - bāriņtiesa pasaka, ka bērnus uz bērnunamu un māmiņu uz patversmi..

p.s. šeit būšu atpakaļ tikai pirmdienā