Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Dažādi neklasificēti jautājumi
Beidzās VID pārbaude Uz tēmu sarakstu
Atbildes (23)
и Вам хорошего настроения и удач всегда!:)

Uzzi 18.08.2006 13:16
nav ziņojumu
nav ziņojumu
Jauki.Arī es varu teikt , cik pārbaudes no Skanstes ielas bijušas- visi pārbaudītāji bijuši normāli . Ne par vienu nevaru žēloties.Ne kādas glupības prasīja , ne piesējās nepamatoti.Visilaipni .Metodikām gan visām ir jābūt , tas pirmais ko tagad pārbauda un atķeksē.
Prieks par visiem, kas izturējuši VID pārbaudes!!!Arī man tāda bija un viss kārtībā!Saulainas brīvdienas!!

Agule 18.08.2006 13:32
2 ziņojumi
2 ziņojumi
Ko nozīme CLEO krājumi, kā pie tiem var tikt? Goda vārds nezinu,varbūt pateiks, kāds labs cilvēks, kas vēl lasa šodien tēmas.

Verocka 18.08.2006 14:53
162 ziņojumi
162 ziņojumi
Jums ir jākļūst par VGK+ abonentu (aizpildat un apmaksājat rēķinu, kuru atradīsiet sadaļā VGK+ (atrodas virs krēsla) 100% iesaku to izdarīt! Tad Jums būs iespēja piekļūt katra grāmatveža failu glabātuvei (uzklikšķinot uz lietotāja vārda).
Paldies liels,tiešam par tādu naudu var atļauties.

Verocka 18.08.2006 15:05
162 ziņojumi
162 ziņojumi
Присрединяюсь к поздравлениям!:)

Inst 19.08.2006 21:50
nav ziņojumu
nav ziņojumu
Vēl reiz pasaku visiem paldies, jo bez Jūsu palīdzības būtu ļoooti grūti. Ziņojumu man ir maz, taču esmu šeit jau sen un galvenās grāmatvedības zināšanas smeļos tieši no šī foruma. Vienkārši piektdien no manis pilnīgi sprāga ārā prieka enerģija, tāpēc vēlējos izteikties forumā (starp citu koncerts "Bad Boys Blue" Ogrē bija super fantastiš).
Kapēc baudīja par tik ilgu laiku - 10 gadiem?

Bdaiga 23.08.2006 21:49
269 ziņojumi
269 ziņojumi
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt