По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Grāmatvedības un tirdzniecības dokumentu noformēšana. Ierīces maksājumu reģistrēšanai. Darījumus apliecinoši dokumenti

inventara uzskaite Uz tēmu sarakstu

inventara uzskaite
Labu dienu visiem!Vajag padomu:Krājumu uzskaite man ir tāds jautājums;ja nopirkam darba instrumentus uz pēcapmaksu(PPR), tad es varu ielikt viņus noliktāvā,manā gadījumāD2116K5310 un pēc tam uzreiz norakstīt uz7440 ar aktu.Vaivar tadu aktu taisīt vienreiz menesī.....iepriekšeja grāmatvede lika uz 1250(sikie pamatlīdzekļi)un gada beigas norakstija 100%uz7110.Kā rīkoties pareizi?
Laiza
Laiza 09.08.2006 15:54
197 ziņojumi

Atbildes (3)

Var darīt kā Jūs domājiet. Bet var darīt arī kā iepriekšējā grāmatvede darīja. Priekš tam ir grāmatvedības metodika . Kā tur ierakstīsiet tā arī var darīt.
Ilma
Ilma 09.08.2006 16:21
30495 ziņojumi
Vai tas ir pareizi, nezinu, bet es norakstu katru mēnesi. Lai nekrājas līdz gada beigām. Tikai vajag norādīt summu līdz kurai skaitās mazvērtīgais inventārs vai sīkie pamatlīdzekļi (uzņēmuma vadītāja rīkojums). Arī revidents nav "Piesējies".
Livijano
Livijano 09.08.2006 16:35
601 ziņojums
Es arī rakstu uzreiz uz744
Tore
Tore 09.08.2006 16:37
981 ziņojums

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.