Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Dažādi neklasificēti jautājumi
Grāmatvedības uzskaite, neizmantojot grāmatvedības programmas.. Uz tēmu sarakstu

Luisaleina 03.08.2006 14:18
243 ziņojumi
243 ziņojumi
Atbildes (33)
Es neesmu šīs konferences biežs apmeklētājs, tādēļ nezinu...pasakiet kur ir teikts, cilvēkam , kurš nav VGK+ abonents, ka tur atrodas Cleo glabātuve..

Luisaleina 03.08.2006 15:16
243 ziņojumi
243 ziņojumi
Lai tajā tiktu, jāparakstās uz VGK plus http://www.vgk.lv/index.php?setgc=vgkplus
Cleo glabātuve ir pieējamā VGK+ abonentam.

Julija_k 03.08.2006 15:23
2014 ziņojumi
2014 ziņojumi
Lanuskai vienmēr ir taisnība.

Julija_k 03.08.2006 15:35
2014 ziņojumi
2014 ziņojumi
Tiešām nenožēlosiet.Šeit ir gan veidlapas, gan metodikas, gan normatīvie dokumenti, dažāda cita informācija.Par foruma palīdzību jau nemaz es nerunāju.Šeit patiesībā esam draudzīgi.Piekrītu Jūlijai K, nevajag reāģēt uzreiz ar dusmām un apvainoties.Esarī kādreiz "krupi" un viss ir OK.

Aivareno 03.08.2006 15:38
6641 ziņojums
6641 ziņojums
patiesībā jau arī palīdzēt gribēdama nevaru, jo personīgajā kabinetā Lusaleina neesat norādījusi arī savu e-pasta adresi.
"Iedodiet kaut ko- nezinu ko" nav pareizā pieeja. Uz konkrētiem jautājumiem var saņemt konkrētas atbildes, kas tieši no excel veidlapām Jums būtu nepieciešams?
"...kā saprotami uzskaitīt rēķinus, veit grāmatvedības uzskaiti..." - rēķinus var uzskaitīt vienkārši tabulā, ja runa iet par vienkārši rēķinu reģistrāciju. Ja Realizācijas uzskaite, tad atkarībā no grāmatvedības metodes - ja vedat žurnālorderus, tad arī realizācijai varat iekārtot tādu reģistru (es realizāciju atspoguļotu kontā 2310 Norēķini ar pircējiem). Grāmatvedības uzskaites veikšanai ir vesela virkne visādu dokumentu, reģistru un metodiku, kurām jābūt uzņēmumā. Pat mazā firmā, kas strādā tikai pāris mēnešus ir jābūt sagatavotiem grāmatvedības organizācijas dokumentiem utml. Bet nav no jautājuma skaidrs, kas tieši ir nepieciešams Jums un vai Jūs zinat, ko tieši gribat. Noformulējiet jautājumu konkrētāk un saņemsiet konkrētus padomus, ieteikumus un veidlapas.
Bet, ja noformēsiet abonementu uz VGK+ (minimālais termiņš 3 mēneši = 3 lati), tad visu nepieciešamo atradīsiet Veidlapās+ un foruma dalībnieku failu glabātuvēs, kā arī būsiet atbalstījuši šo mājas lapu, kurai gribētos novēlēt vēl ilgus gadus.. jo grāmatvedība ir nepārtraukts process
"Iedodiet kaut ko- nezinu ko" nav pareizā pieeja. Uz konkrētiem jautājumiem var saņemt konkrētas atbildes, kas tieši no excel veidlapām Jums būtu nepieciešams?
"...kā saprotami uzskaitīt rēķinus, veit grāmatvedības uzskaiti..." - rēķinus var uzskaitīt vienkārši tabulā, ja runa iet par vienkārši rēķinu reģistrāciju. Ja Realizācijas uzskaite, tad atkarībā no grāmatvedības metodes - ja vedat žurnālorderus, tad arī realizācijai varat iekārtot tādu reģistru (es realizāciju atspoguļotu kontā 2310 Norēķini ar pircējiem). Grāmatvedības uzskaites veikšanai ir vesela virkne visādu dokumentu, reģistru un metodiku, kurām jābūt uzņēmumā. Pat mazā firmā, kas strādā tikai pāris mēnešus ir jābūt sagatavotiem grāmatvedības organizācijas dokumentiem utml. Bet nav no jautājuma skaidrs, kas tieši ir nepieciešams Jums un vai Jūs zinat, ko tieši gribat. Noformulējiet jautājumu konkrētāk un saņemsiet konkrētus padomus, ieteikumus un veidlapas.
Bet, ja noformēsiet abonementu uz VGK+ (minimālais termiņš 3 mēneši = 3 lati), tad visu nepieciešamo atradīsiet Veidlapās+ un foruma dalībnieku failu glabātuvēs, kā arī būsiet atbalstījuši šo mājas lapu, kurai gribētos novēlēt vēl ilgus gadus.. jo grāmatvedība ir nepārtraukts process

Friends forever and world peace!

Julija_k 03.08.2006 15:40
2014 ziņojumi
2014 ziņojumi
Paldies, Cleo.
Es arī vakar šo to aizņēmos no Jusu glabātuves!
Es arī vakar šo to aizņēmos no Jusu glabātuves!

Dimma 03.08.2006 15:43
1727 ziņojumi
1727 ziņojumi
pedodiet; Jūsu

Dimma 03.08.2006 15:45
1727 ziņojumi
1727 ziņojumi
Dimma :Если У Вас есть что-то ценное для участников форума, то кладите в своё хранилище, не стесняйтесь. Мы будем только рады.

Labi. Mēģināšu likt. Bet es jau tikai iesācēja.
...Strādāju ar Zalkti un excelī...
...Strādāju ar Zalkti un excelī...

Dimma 03.08.2006 18:36
1727 ziņojumi
1727 ziņojumi
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt