По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Dažādi neklasificēti jautājumi

kase, avansa norēķini Uz tēmu sarakstu

kase, avansa norēķini
Sveiki, es vēl tikai mācos, tāpēc jautājumi noteikti elementāri. Vai nevarētu sniegt lūdzu padomu - Salīmēju čekus, sarakstiju avansa norēķinus, kā ir, man jāliek avnsa norēķini kasē, vai jāliek atsevišķā mapē un jāraksta izdevumu orderis par avansa izsniegšanu??? kā numurē avansa norēķinus katru mēnesi atsevišķi vai katru mēnesi numerācija turpinās uz priekšu??? paldies:)
Reinfelde
Reinfelde 03.08.2006 12:09
57 ziņojumi

Atbildes (5)

Avansa norēķinus lieku atsevišķā mapē. Par naudas izsniegšanu kases izdevumu orderis. Avansa norēķinus numurēju pieaugošā secībā no gada sākuma.
Lienebe
Lienebe 03.08.2006 12:12
2527 ziņojumi
paldies
Reinfelde
Reinfelde 03.08.2006 12:13
57 ziņojumi
man vēl viens jautājums - avansa norēķinā lieku mēneša pēdējo dienu, kases izdevumu orderī par avansa izsniegšanu jāliek datums pirms iegādātas preces vai arī pēdējā mēneša diena?
Reinfelde
Reinfelde 03.08.2006 13:13
57 ziņojumi
Я делаю расходник в последний день месяца. Но правильнее было бы выдать работнику аванс на различные покупки, а он в конце месяца отчитывается и разница доплачивается ,или остаётся непотраченный аванс.
Luiza
Luiza 03.08.2006 13:21
7714 ziņojumi
man avansa norēķini programmā Nr katru mēnesi, ne viss no gada sākuma
Tore
Tore 03.08.2006 18:32
981 ziņojums

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.