Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Dažādi neklasificēti jautājumi
Zapravka v voskresenje Uz tēmu sarakstu
Atbildes (13)
Tt7
Да молча, какая разница в какой день он заправлялся, кто это будет сверять.
- Тань, у знакомых не то что день недели, время сверяли.
Да молча, какая разница в какой день он заправлялся, кто это будет сверять.
- Тань, у знакомых не то что день недели, время сверяли.
У нас тоже время, день заправки сверяли. Не дай бог, что бы выходной день, вечер или город не тот(шеф на дачу ездил)...
bet pat ja direktors svētdienā iepildījās, kāpēc tas būtu nepieļaujami? Var taču ceļazīmē norādīt to datumu un mēr''ki ierakstīt degvielas uzpilde. Kur gan teikts, ka par degvielas uzpildi direktoram jāaprēķina alga tā it kā viņš strādātu, kur teikts, ka direktors drīkst braukt uz degvielas uzpildes staciju tikai un vienīgi savā darba laikā un tikai darba dienas? Nekur taču tas nav noteikts. Jeb es maldos?
Да пусть хоть по секундам сверяют, если уж совсем малахольные! А Инарчик абсолютно права, нигде не сказано, что директор заправлять машину может только в рабочее время, когда удобно, тогда и заправляет, машина без бензина ехать не может, а не без разрешения ВИДа.
Direktoriem vislabākais noteikt summēto darba laiku, un tad jau arī svētdienā var ielikt kādu stundu.
Es domāju(ka pārbaudītājs tā domās), ja brauca pēc benzīna, tātad kaut ko darīja.
Kau gan tas viss tik muļķīgi sanāk - ja nu direktoram pēkšņi naktī iešaujas prātā kāda laba biznesa ideja, tad jau sanāk ka viņš naktī ir strādājis un jāapmaksā pēc 1,5 likmes (būsim tad jau gal'ig godīgi)!
Es domāju(ka pārbaudītājs tā domās), ja brauca pēc benzīna, tātad kaut ko darīja.
Kau gan tas viss tik muļķīgi sanāk - ja nu direktoram pēkšņi naktī iešaujas prātā kāda laba biznesa ideja, tad jau sanāk ka viņš naktī ir strādājis un jāapmaksā pēc 1,5 likmes (būsim tad jau gal'ig godīgi)!

Ane 21.07.2006 23:51
619 ziņojumi
619 ziņojumi
А нефиг директору в не рабочее время идеями бизнеса мозги грузить, раз выходной, значит выходной! Вот в понедельник, с 8.30 пущай и начинает идеями заниматься, а заодно и машину заправлять!:)))
Здесь я согласна с Ane. При желании налоговая теоретически может придраться к тому, что заправляются или что-либо приобретается на фирму в нерабочее, а следовательно, неохваченное заработной платой, с вытекающими отсюда налогами, время.
Блин, задолбала уже налоговая своими придирками. Да топливо в выходной дешевле, потому и заправился. И что теперь ему, час рабочего времени ставить, что б до заправки доехать? Доехать и заправится можно за 15 минут. Так и будем теперь в табеле минуты рисовать?!
Хорошо еще, что в табеле ставится только отработанное время, а не время начала и окончания работы. Вот бы было весело! Особенно с бензиновыми чеками!

Aleksja 22.07.2006 02:30
10004 ziņojumi
10004 ziņojumi
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt