Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Par revidentu
Gribu mainīt darbu, taču visu atstāt kārtībā. Iesakiet, lūdzu, kādu revidentu, kas varētu pārbaudīt vai viss ir ok. Celtniecībā grāmatvedība viltīga

tāpēc gribas lai kāds gudrāks par mani apskatās, ko esmu sadarījusi
Atbildes (12)
Esiet ar mieru maksāt apmēram 500,- Ls?
vai tā ir cena jebkurā gadījumā vai atkarīga no darba apjoma?
Dacis: jebkurā gadījumā rūpīga pārbaude maksās naudu... Ja audits vajadzīgs tikai ķeksīša pēc tad tas varētu būt lētāk, bet ja grib pa nopietnasm, tad jārēķinās ar nopietnām summām...
Vienk. uzņēmums mazs. Varētu pat bez revidenta iztikt, ar labu, zinošu celtniecības grāmatvedi. Man vajag zināt, ka aiz manis paliek viss ok.
Varbūt ir kāds pzīstams grāmatvedis šājā jomā , kurš apskatītu vai viss ir veikts principā pareizi. Tas ir skatītu nevis katru dokumentu , bet darījumu pareizību kopsakarību .Galu galā tad būs daudz maz Jums prāts mierīgs.
Nav man zināma grāmatveža, kurš pārzinātu celtniecību. Tāpēc jau gribas pārbaudīties, jo viss ir darīts tā, kā liekas man pareizi, bet tas ne vienmēr ir īstais "pareizi".
Brīžam uznāk milzīga vēlme iet strādāt par apkopēju
Var būt visvienkāršāk ir izrunāt un izskatīt visu iespējamo ar to, ka pārņem lietas? Gan jau viņš ir kompetents. Un galu galā tas ir arī viņa interesēs.
Vēl neviens manus nodomus nezin
par info-jā
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture