Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Darba likumdošana, darba attiecības. Darba drošība.
Grāmatvedības programma Uz tēmu sarakstu

Ronits 05.07.2006 00:38
141 ziņojums
141 ziņojums
Atbildes (4)
Es domat ka var but individuala darba veicejs, kas uznemumam sniedz pakalpojumus un pats maxa nodoklus, tad to programmu var amortizet...
bet principa jalasa licenzes ligums vai drikst parpardot vai nee. Nepiratiskas programmas galvena pazime ir pirksanas dokuments. saja gadijuma pirksanas dokuments ir fiziskai personai un jur personai nav nekada sakara ar to programmu.
Archers
bet principa jalasa licenzes ligums vai drikst parpardot vai nee. Nepiratiskas programmas galvena pazime ir pirksanas dokuments. saja gadijuma pirksanas dokuments ir fiziskai personai un jur personai nav nekada sakara ar to programmu.
Archers

Ince 05.07.2006 01:44
425 ziņojumi
425 ziņojumi
Piemēram ja es nevēlos kā individuālā darba veicējs reģistrēties tad ko, Vai VIDs piesieties varētu par to, es gatavoju atskaites un visu pārējo kas nepieciešams grām. prog. vienīgi viņa nepieder uzņēmumam, bet man personīgi?

Ronits 05.07.2006 08:48
141 ziņojums
141 ziņojums
Vam nuzno zakljuchitj trud.dogovor v kotorom napisatj, chto vas prinimajut na rabotu so svoej buh.programmoj na kotoroj vi i budete rabotatj.

Lada3 05.07.2006 09:16
41 ziņojums
41 ziņojums
es savā darba līgumā ar uzņēmumu iekļāvu vienkārši punktu "1.1. Darbinieks tiek pieņemts darbā pie darba devēja par grāmatvedi, darba vieta uzņēmuma birojā. Darbiniekam ir atļauts darbu izpildīt mājās /adrese/, pielietojot “Darbiniekam” piederošo datortehniku un licencēto programmnodrošinājumu;"
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt