Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Dažādi neklasificēti jautājumi
Uzņēmumam draud lielas nepatikšanas Uz tēmu sarakstu

Liss 04.07.2006 11:37
36 ziņojumi
36 ziņojumi
Atbildes (20)
почему нет, если обе стороны согласны?

090909 04.07.2006 11:40
3245 ziņojumi
3245 ziņojumi
Domāju, ka abpusēja var arī nebūt, prot vēlas iet grāmatvedis, kurš nevēlas atbildēt par uzņēmumam "visiem" darījumiem.
бухгалтер должен передать дела, хочет быстрее уйти- можно все передать за 2 дня.
можно отсидеть месяц и ничего не делать.
в чем смысл для ВАс лично?
можно отсидеть месяц и ничего не делать.
в чем смысл для ВАс лично?

090909 04.07.2006 11:54
3245 ziņojumi
3245 ziņojumi
esmu šī uzņēmuma grāmatvede

Liss 04.07.2006 11:57
36 ziņojumi
36 ziņojumi
bet ja sāksies tiesu darbi, nedomāju, ka mani liks mierā.

Liss 04.07.2006 12:00
36 ziņojumi
36 ziņojumi
пробуйте, и все получиться

Marm 04.07.2006 12:13
580 ziņojumi
580 ziņojumi
Если будет судебное разбирательство, то "таскать" будут всех, кто в то время работал,независимо от того, работает он в момент разбирательства или нет
Dubcik совершенно права.

Aleksja 04.07.2006 12:36
10004 ziņojumi
10004 ziņojumi
Ja viss ir tik nopietni, tad steidzīga aiziešana no darba nepaglābs no liecību sniegšanas...:(

Frezy 04.07.2006 12:47
1986 ziņojumi
1986 ziņojumi
Liss, pieturos pie viedokļa , ka savstarpēji vienojoties labu attiecību vārdā darba devējs un darba ņēmējs var vienoties strādāt vēl mēnesi vai mazāku laiku pēc atlūguma iesniegšanas. Bet ja negribētu nepaliktu darbā vairs nevienu dienu , jo nekāda nelaime no tā nedraud. T.i. ko man var padarī? Ja arī kas nav kārtībā uzņēmumā , tad saskaņā ar likumdošanu par visu ATBIL UZŅĒMUMA VADĪTĀJS. Ja arī būs tiesa tad Jūs varētu būt tikai kā lieciniece.
Ой, Илмочка, разные дела бывают. Так что отвечать может один, а сидеть другой, тут однозначного ответа не бывает.
Ну не совсем так. В случае уголовных преступлений ("конверты", злостный уход от налогов и т.д.) к ответственности может быть привлечен как "зазказчик", так и "исполнитель", если он знал или должен был знать о том, что способствует совершению уголовного преступления. Вон не так давно накрыли то ли автосервис, то ли торговца машинами, который з/п в конвертах платил, так повязали как руководство, так и кассира, которая те самые конверты народу выдавала. Правда, чем дело кончилось, я не слышал (а может еще и не кончилось), но дело на нее завели однозначно.
Никтоне имеет право действовать противоправно, даже по распоряжению руководства. Другими словами - нельзя выполнять распоряжения, противоречащие закону. Если исполнил такое распоряжение, то стал соучастником и несешь солидарную ответственность.

Jā , jā atceros Bankas Baltija galv.grāmatvedi arī notiesāja un meklēja , bet laikam līdz šim nav atraduši. 'Tā kā krimināli sodāmus pārkāpumus to zinot tomēr nevar darīt , piekrītu.
Jā, kolēģi, iepriecinājāt:(, jeb kurā gadījumā, paldies par atbildēm.

Liss 04.07.2006 14:15
36 ziņojumi
36 ziņojumi
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt