Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Atbildes (12)
Посмотрела договор полномочия из хранилища - мне не понравился. По мелочам - нет персонального кода, не понятен срок действия договора, пункт 2 легко оспорить, должна быть ссылка на протокол собрания, утвердившего этот договор (основание договора), он не должен подписываться с обеих сторон. Собрание должно уполномочить подписать этот договор другого человека.
А ежели он одЫн, но желает без вознаграждения?
Par personas kodu - piekrītu , tas tiešām aizmirsies un jāņem vērā .Par līguma darbības laiku arī piekrītu - varēja norādīt uz valdes locekļa pilnvaru darbības termiņa laiku saskaņā ar KL laikam bija 3 gadi.Par2.punktu norēķinu kārtībā - bez atlīdzības kā apstrīdēsiet? Tā kā ir tikai viens dibinātājs un tas pats valdes loceklis tad protokols jau varētu būt tikai arī tad būtu viens un tas pats parakstījies. Un abās pusēs parakstījies viens un tas pats , jo viens un tas pats jau arī tikai ir. Tad jau arī vienīgā iespēja tikai atkal pilnvarot kādu "no malas"lai paraksta līgumu SIA valdes locekļa vietā.A, neizlasīju līdz galam par sanāksmi . Nu tad tai sānāksmē , kur piedalās tas vienīgais cilvēks viņš var pilvarot kādu citu parakstīt līgumu .Paldies par atbildi. Ja būtu vairāki cilvēki , tad jau līgums arī izskatītos " pieklājīgāks ". Bet tā kā it kā likumdošana saka vispār nevajaga , tad .....
А мне в Uzņēmumu регистре сказали, что если только один валдес лоцеклис и он единственный ипашниекс, не может быть никакого собрания и никакого протокола - он есть единственный, это так зарегистрировано в Ком.регистре и дальше могут быть только его lēmumi, которые он в единственном числе сам и подписывает
Ну нормально же. Сам с собой собрался:) Отчего с умным человеком-то не собраться?
А ваще, заранее звиняюсь, ежели чего, у нас сегодня на работе у коллеги именины:)
Ага, тихо сам с собою я веду беседу, а потом человечки в белом появяться......
Зелененькие:) Забавно и опять же есть с кем поговорить:)
Так они по очереди могут появляться, для разнообразия:)
Опять же от времени дня зависит:) С утра в зеркало глянул - беленькие, к вечеру - посмотрел - о, уже зелененькие подвалили:)

Главное, среди ночи не смотреть:) Все таки человеческая психика очень плохо изученная штука, лучше не рисковать:)
Ксюш! Это не перец, это серьезней
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture