По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Dažādi neklasificēti jautājumi

Intrastat Uz tēmu sarakstu

Intrastat
Skazite,kto zapolnjajet etu statistiku,on ocenj vazno,vsmisle jeje proverajut serjjezno?Jesli ja naprimer ne praveljno prisvoju kod dlja tovara(sputaju),eto kak budet karatsja?:) Delo v tom,cto mne dali zapolnatj etu statistiku,kogda ja beru invois i smotrju cto za tovar po nej prisel,sama ne znaju i nikto mne konkretno ne mozet rasskazatj? Delo v tom cto ja delaju statistiku za pol goda,s janvarja?!Prididuscij buhgalter pocemu-to ne sdaval! A ja s nimi ranjse ne rabotala?!
Aurum04
Aurum04 26.06.2006 21:03
799 ziņojumi

Atbildes (6)

Esli ne sdavatj, mozhno poluchitj shtraf, ne dumaju, chto eje ochenj serjezno proverjajut, t.k. u nas bilo vsje zapolneno praviljno, a ih programma ne brala, tak mi podkorektirovali...
Akva
Akva 26.06.2006 21:10
69 ziņojumi
Moj prediduschij buhgalter tozhe otnikivalasj i ne hotela zapolnjatj, ja zapolnjala sama, a sejchas zapolnjaet novij buhgalter...
Akva
Akva 26.06.2006 21:12
69 ziņojumi
U menja jedinstvennaja problema s etimi kodami? Jesli ja naprimer polucila scet v Euro,to v Intrastat v "A" (Preces kods) nado stavitj summu iz pielikuma PVN? Tu summu kotoraja bez naloga? tak?
Aurum04
Aurum04 26.06.2006 21:26
799 ziņojumi
Jā tikai preces summu bez PVN.
Ilma
Ilma 27.06.2006 08:21
30495 ziņojumi
Aurum04! Nam kodi i vsju neobhodimuju informaciju dlja zapolnenija Intrastat ukazivajut postavschiki v invoice, vedj oni toze cdajut otchet intrastat. Proizvoditelju ili optoviku luchshe znatj kodi togo, chto oni vivozjat za predeli svoej strani.
Studentka
Studentka 27.06.2006 08:54
53 ziņojumi
vispār jau tiešām praktiski visi ārzemnieki pavaddokumentos norāda tos INTRASTAT kodus.

vai citā gadījumā- 'ja preces ir vienveidīgas- atsūta kopējo pielikumu- kāds kods ir kurai preču grupai.
Ludmila_st_
Ludmila_st_ 27.06.2006 10:03
2558 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.