Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
atkal kāds jauns vīruss ????
saņēmu savā meilā 41 vēstuli ar Mailer Delic...... tjip kad saņem vēstuli pēc tam, kad kādam ir kaut kas aizsūtīts, bet saņēmēja e-pasts nepieņem vēstuli. Bet neesmu nevienam no tām adres;em neko sūtījusi, vispār redzu pirmo reizi tās e-pasta adreses. Vai atkal pa globālā tīmekļa stīgām klejo kāds vīruss?
Atbildes (9)
Tā varētu būt,jo man arī e- pastā ienāca vīruss,bet mans dators viņu atsita,rakstīta bija kautkāda nezināma e- pasta adrese, ta ka jauzmanās.
Инара, мне вообще пришлось весь "с" диск переинсталировать. Заразила комп из чьего-то хранилища. Об этом даже писала.
iz hranilišja somnjevajusj, vedj redaktor za etim sljedit. Osobo lazitj nikuda i nenado shto bi vsjakije virusi zaljezalji.
Es visas vēstules, kas neattiecas uz mani, bez žēlastības dzēšu ārā.
Tā ir vislabāk un ... miers mājās.
Жизнь научила, Aivareno ?:)))
Cleo, скорее всего у кого-то, кому вы писали письма со своего ящика, на компе троян, который собирает все реальные майл-адреса, до которых может дотянуться. Ну а после этого рассылает себя во все возможные места, подставляя в качестве отправителя ваш адрес. Ну а продвинутые мейл-сервисы автоматически фильтруют подобного рода "подарки" отправляя на адрес "отправителя" сообщение о том, что мейл не доставлен по причине наличия в нем вируса. Так вы и получаете сообщения о недоставленной почте, которую вы никогда не отправляли. Разумеется, возможен вариант, когда вредный троян живет-таки у вас и рассылает заразу без вашего участия.
vrode antivirus negavarit sho jestj trojan, do etovo on vsegda predupreždal o virusah.
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture