Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Līzinga PL nolietojums
Sveiki!
Lūdzu paliidziet!
Vai fin.lizingaPL nolietojumu liek arii uz 742 jeb ir kaads cits konts?
Jau ieprieksh,
Liels paldies!
Atbildes (18)
Учитываете, как обычное ОС.
Bet šādiem pamatlīdzekļiem nolietojumā (pasīvs) es gan ieteiktu attiecīgai kontu grupai izveidot subkontu.
Ir tāds ILGTERMIŅA IEGULDĪJUMU KUSTĪBAS PĀRSKATS gada pārskata sastāvā, kurā šīs ziņas ir nepieciešamas. Jo vairāk un dažāda veida PL iegādāti uz šiem nosacījumiem (a/m; tirdzniecības iekārtas utt. utjpr.), jo tas ir aktuālāk.
А, ну если для этого, то можно и на отдельный субконт.
Jā - no pieredzes > ērti, labi, pārskatāmi.
Starp citu - uzsvērt *можно* vai *нeможно* te nav nekādas nozīmes.
Ну, это смотря с какой стороны посмотреть
Incanti būtu uzzināt Jūsu viedokli, izsakot šādu apgalvojumu.
Liepupe, какое мнение в пятницу вечером
Ja jau izteicāties piektdienas vakarā, tad, manuprāt, nav pamata neturpināt savas domas izklāstu.
А что с моим мнением непонятно. Можно на отдельный субконт, можно не на отдельный. Вот и все.
Ja jau tā, tad, manuprāt, ne 19:34, ne 20:03 nebija tā vērts tērēt laiku piektdienas vakarā.
А я в общем-то Gigu отвечала.
Respeckt.
Tomēr, šķiet, ka mēs te tikai divas sarunājāmies...
----
09.06.2006 20:03
А, ну если для этого, то можно и на отдельный субконт.
----
Turpmāk, ja nav par grūtu - precizējiet adresātu! Plz
А вы думаете автор вопроса не будет этого читать?
Kas attiecas uz mani, tad es būtu ļoti iepriecināta, ja šādu jautājumu kā 19:34 (uz manu coment 14:42) būtu rakstījis pats Gigu.
Tomēr labi, jo - viņam vairāk vielas pārdomām, bet man ... nebūs jāseko šai tēmai dienās nākamās.
Ir tāds ILGTERMIŅA IEGULDĪJUMU KUSTĪBAS PĀRSKATS gada pārskata sastāvā
По-моему, в составе годового отчета нет такого отчета, и если отчет составляется по образцу, данному присяжным ревизором, то там нет данных об износе лизинговых ОС и отдельно собственнх ОС.
Если кому-то удобнее делить износ, то он вправе так поступать, но необязательно.
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture